A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Щоденні новини

Дата: від до Скинути

НМТ-2024

Заступником директора з навчально-виховної роботи Демидовою О.Л., соціальним педагогом закладу Самборською С.П. проведено лекторій щодо організації НМТ-2024 та виявлено професійні нахили випускників. Ольга Леонідівна наголосила, що цьогоріч тест проходитиме в ТРАВНІ 2024 року з 4 предметів, за формулою 3+1. До обов'язкових предметів входять - математика, українська мова та історія України, а також один предмет на вибір учня.

15:28 21.11.2023

КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

У Дзензелівському ЗЗСО провели Кольоровий Тиждень Толерантності. З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників освітнього процесу з 13 по 17 листопада 2023  року. Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій.

15:12 20.11.2023

STEM-освіта

02 листопада консультантами центру професійного розвитку педагогічних працівників організовано навчально-методичний семінар "STEM-освіта: сучасні форми та практичні рішення", який провели кандидат педагогічних наук, завідувач навчально-тренінговим центром STEM-освіти КНЗ "Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників" Зоря Ю.М. та методист центру Качкар Є.В.. Ми з колегами відвідали даний захід, отримали корисну інформацію, позитивні емоцію. Дякуємо за плідну зустріч!

12:16 09.11.2023

Пишаємося досягненнями наших учнів!

Вітаємо вихованок зразкового вокального ансамблю "Нотка та керівника Іваненко Р.В. з перемогою у Міжнародному двотуровому жанровому фестивалі-конкурсі "Квітуча країна"( творчий проект "Тріумф - fest") м.Умань:

13:19 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено