A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Щоденні новини

Дата: від до Скинути

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ

  ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ ДО ШЕВЧЕНКІВСЬКИХ ДНІВ у Дзензелівському ЗЗСО І - ІІІ ступенів

10:30 13.03.2024

Свято весни для дітей віськовослужбовців!

Свято весни для дітей військовослужбовців Війна жорстоко й безжально увірвалась у наше життя, але не здалась їй дитяча віра в дива. І хоч весна цього року несе з собою гіркий присмак втрат і тривог, вона все ж таки стукає у наші двері з ніжним щебетом пташок, пролісками, що пробиваються крізь холодну землю, і теплом сонячних променів. Саме тому, щоб подарувати трішки радості та щирого дитячого сміху, 8 березня 2024 року в ресторану "Околиця" відбулося "Свято весни"для дітей військовослужбовців,яке організоване Центром надання соціальних послуг та за підтримки власника ресторану.Для дітей було організовані веселі конкурси та ігри,майстер-клас"Китайське чаювання,зустріч дівчинки-весни,яка роздала подарунки дівчаткам та їх мамам.А потім улюблена піцца,картопля фрі,цукерки та солодощі від ресторану "Околиця" приємно смакували дітям. Щира вдячність за організоване свято Юлії Панчук,Тетяні Кожухар,Сергію Кожухар,Алісі Савченко за чудову атмосферу та приємні враження від заходу. Нехай це свято стане для наших дітей ковтком свіжого повітря, спокою та віри у щасливе майбутнє! Разом до Перемоги!  

10:27 12.03.2024

1- березня. Всесвітній день імунітету

 Щорічно 1 березня відзначається «Всесвітній день імунітету», який ініційований Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я. Рішення про встановлення Всесвітнього дня імунітету прийняте у 2002 р. за ініціативи ВООЗ. Відзначають цей день з метою привернення суспільної уваги до проблем, пов’язаних з поширеністю різних імунних захворювань, залучення суспільства до створення умов для збереження і зміцнення імунітету. 

10:38 01.03.2024

STEM проєкт "Смачний омлет"

З 15.01-22.02.2024 року в Дзензелівському ЗЗСО І-ІІІ ступенівт проведено STEM проєкт "Смачний омлет"  

10:33 27.02.2024

21 лютого Міжнародний День Української мови!

21 лютого Міжнародний День Української мови! Без мови немає Держави,так,що бережіть рідну мову,плекайте та розмовляйте нашою солов'їною  і як писав Шевченко: "Учітеся брати мої,думайте,читайте,і чужому научайтесь й свого не цурайтесь".

10:23 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено