A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Щоденні новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас "Імбирне печиво"

Сьогодні для шестикласників нашої школи було проведено майстер-клас "Імбирне печиво". Настрій учнів та аромат печива створили справжню святкову атмосферу.               Бажаємо всім миру і затишку в оселях.

12:19 19.12.2022

Тиждень права та доброчесності

В Україні щороку проводиться Всеукраїнський тиждень права, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається з нагоди річниці прийняття Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 р. Загальної декларації прав людини.

12:18 09.12.2022

Благодійна акція до Дня Святого Миколая «Подарунок дітям Херсонщини»!

Дякуємо ученикам та працівникам Дзензелівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів, які долучилися до благодійної акції до Дня Святого Миколая «Подарунок дітям Херсонщини»! Завдяки вам ми зібрали 8 ящиків солодощів, канцелярського приладдя та іграшок. РАЗОМ МІ СИЛА!!!

13:08 05.12.2022

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ (07.11 - 11.11.2022)

У нашому закладі вже стало доброю традицією в листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови, а також вшановувати пам'ять Нестора Літописця.                                                       Цьогоріч програма Тижня була, як зазвичай, насичена, хоч усі заходи проводили дистанційно. Учні 5-11 класів мали змогу проявити себе творчо, поринути в багатющий світ краси української мови, беручи участь у фотофлешмобі, вебквесті, літературних читаннях, конкурсах, вікторинах...

13:07 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено