весняне меню без перших страв
Чотиритижневе весняне меню в закладах загальної середньої освіти Маньківської ТГ
1тиждень |
|||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти11-14 р. |
Діти14-18р. |
||||||||||||
Вихід,г |
Енергоцінність ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
|||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
Понеділок |
|||||||||||||||||
ТК№ 1.23 |
Салат з молодої капусти, зеленого горошку |
130 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
150 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
150 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
|
ТК№ 7.08 |
МП,Л,Г |
Макендчіз |
120/15 |
181 |
6,2 |
10,2 |
17,3 |
130/15 |
226 |
7,7 |
12,7 |
21,6 |
130/15 |
226 |
7,7 |
12,7 |
21,6 |
Пром-вевироб. |
Сік |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
94 |
1,1 |
0,0 |
21,4 |
|
ТК №12.01 |
Банани свіжі |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
1,8 |
2,4 |
10,0 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
496 |
Омлет |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
|
Всього |
685 |
622,8 |
19,3 |
26,53 |
76,0 |
750 |
715 |
22,0 |
30,6 |
87,0 |
750 |
725 |
22,1 |
30,6 |
89,3 |
Вівторок |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.13 |
ГЦ |
Огірок свіжий |
100 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
100 |
56 |
0,6 |
2,7 |
7,3 |
100 |
56 |
0,6 |
2,7 |
7,3 |
||||
ТК№ 4.09 |
Г,Л,Я,МП |
Курячі нагетси |
85 |
186 |
15,1 |
7,7 |
17,7 |
125 |
274 |
22,2 |
11,3 |
26,0 |
150,00 |
329 |
26,6 |
13,6 |
31,2 |
||||
ТК№ 8.12 |
МП,Л |
Відварена картопля з вершковим маслом |
120 |
151 |
2,2 |
7,6 |
18,7 |
150 |
189 |
2,7 |
9,5 |
23,4 |
150 |
189 |
2,7 |
9,5 |
23,4 |
||||
Пром вироб |
Йогурт |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
|||||
ТК №12.01 |
Яблука свіжі |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
|||||
ТК №12.01 |
Або апельсини свіжі |
100 |
38 |
0,7 |
0,2 |
8,3 |
100 |
38 |
0,7 |
0,2 |
8,3 |
100 |
38 |
0,7 |
0,2 |
8,3 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
30/15 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
50/15 |
138 |
2,0 |
3,1 |
25,0 |
50/15 |
138 |
2,0 |
3,1 |
25,0 |
||||
Всього з яблуками свіжими |
563 |
541 |
19,5 |
21,8 |
70,4 |
629 |
697 |
27,8 |
26,9 |
91,0 |
654 |
752 |
32,2 |
29,2 |
96,2 |
||||||
Всього з апельсинами свіжими |
563 |
539 |
19,9 |
21,6 |
69,8 |
629 |
695 |
28,1 |
26,8 |
90,3 |
654 |
750 |
32,6 |
29,0 |
95,5 |
||||||
Середа |
|||||||||||||||||||||
Сир твердий |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
||||||
ТК№ 1.18 |
МП,Л |
Салат зелений з огірків та помідорів |
100 |
112 |
4,6 |
7,2 |
7,9 |
100 |
84 |
3,4 |
5,4 |
5,9 |
100 |
84 |
3,4 |
5,4 |
5,9 |
||||
ТК№ 4.03 |
МП,Л |
Каша гречана з чебрецем |
120 |
133 |
4,1 |
3,1 |
24,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
||||
ТК№4,10 |
Запечене філе з курки з орегано |
75 |
181 |
15,2 |
7,7 |
15,9 |
105 |
206 |
18,4 |
8,2 |
16,8 |
125 |
212 |
20,1 |
9,4 |
18,3 |
|||||
ТК №11. |
Компот фруктовий |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
|||||
Шарлотка з яблуками |
85/50 |
201 |
4,13 |
10,0 |
25,0 |
85/50 |
201 |
4,13 |
10,0 |
25,0 |
85,/50 |
201 |
4,13 |
10,0 |
25,0 |
||||||
Всього |
595 |
763 |
31,7 |
32,3 |
93,5 |
655 |
793 |
34,8 |
31,8 |
98,4 |
675 |
799 |
36,2 |
33 |
99,9 |
||||||
Четвер |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.25 |
Салат з запеченої Капусти та родзинками |
12525 |
125 |
2,0 |
6,4 |
14,8 |
12525 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
12525 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
|||||
ТК№ 6.02 |
Р, Г,МП |
Котлета рибна |
70/60 |
71 |
9,6 |
2,7 |
4,0 |
100/90 |
107 |
14,4 |
4,1 |
6,0 |
130/120 |
143 |
19,2 |
5,4 |
8,0 |
||||
№08.04 |
МП,Л |
Рис розсипчастий з орегано |
120 |
164 |
3,7 |
2,9 |
30,2 |
150 |
204 |
4,7 |
3,6 |
37,8 |
150 |
204 |
4,7 |
3,6 |
37,8 |
||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао з молоком |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
||||
ТК №12.01 |
Яблука свіжі |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Хліб цільнозерновий з вершковим маслом |
30/3 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
50/3,5 |
138 |
2,0 |
3,1 |
25,0 |
50/3,5 |
138 |
2,0 |
3,1 |
25,0 |
||||
Всього |
658 |
572 |
21,5 |
19,0 |
80,3 |
738,5 |
667 |
27,5 |
20,1 |
96,2 |
768,5 |
702 |
32,3 |
21,4 |
98,1 |
||||||
П’ятниця |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 8.19 |
Овочеве рагу з зеленим горошком |
170 |
177 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
200 |
170 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
170 |
236 |
5,1 |
14,6 |
21,0 |
|||||
ТК №07.12 |
МП,Л,Г |
Запіканка рисово- сирна з ягідним кюлі |
200/125/15 |
289 |
16,8 |
10,5 |
31,6 |
220/125/15 |
344 |
20,1 |
12,6 |
37,2 |
220/125/15 |
344 |
20,1 |
12,6 |
37,2 |
||||
ТК №11.03 |
Узвар |
200/25 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
200/25 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
200/25 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
|||||
ТК 12.01 |
Банан |
80 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
80 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
80 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|||||
Всього |
650 |
669 |
22,5 |
22,6 |
94,1 |
700 |
717 |
25,8 |
24,7 |
99,7 |
670 |
783 |
27 |
28,3 |
104, |
||||||
2тиждень |
|||||||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти11-14 р. |
Діти14-18р. |
||||||||||||||||
Вихід,г |
Енергоцінність ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В, г |
|||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
||||
Понеділок |
|||||||||||||||||||||
Пром-вевироб. |
МП,Л |
Сир твердий |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
||||
ТК№ 1.09 |
Капуста запечена з родзинками |
125/25 |
35 |
0,7 |
2,5 |
2,3 |
125/25 |
35 |
0,7 |
2,5 |
2,3 |
125/25 |
35 |
0,7 |
2,5 |
2,3 |
|||||
ТК№ 8.13 |
МП,Л |
Картопляне пюре |
120 |
332 |
12,9 |
15,6 |
39,8 |
150 |
332 |
12,9 |
15,6 |
39,8 |
150 |
416 |
16,2 |
19,5 |
49,8 |
||||
Омлет |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
||||||
Т |
Чай чорний |
200 |
8,4 |
0,3 |
0,0 |
9,9 |
200 |
8,4 |
0,3 |
0,0 |
9,9 |
200 |
8,4 |
0,3 |
0,0 |
9,9 |
|||||
ТК №12.01 |
Мандарини свіжі |
100 |
24 |
0,3 |
0,2 |
5,0 |
100 |
24 |
0,3 |
0,2 |
5,0 |
100 |
24 |
0,3 |
0,2 |
5,0 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
1,8 |
2,4 |
10,0 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
||||
Всього |
650 |
620,2 |
25,4 |
32,03 |
70,3 |
700 |
667 |
26,6 |
33,6 |
77,0 |
725 |
825,8 |
29,9 |
37,5 |
87,0 |
||||||
Вівторок |
|||||||||||||||||||||
Пром-вевироб. |
МП,Л |
Сир твердий |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
28 |
1,8 |
2,3 |
0,4 |
15 |
28 |
1,8 |
2,3 |
0,4 |
||||
ТК№ 1.02 |
Томати свіжі |
100 |
37 |
0,8 |
2,5 |
3,0 |
100 |
37 |
0,8 |
2,5 |
3,0 |
100 |
37 |
0,8 |
2,5 |
3,0 |
|||||
ТК№ 08.06 |
Горохове пюре |
120 |
280 |
14,9 |
12,0 |
30,3 |
150 |
389 |
20,7 |
16,7 |
42,1 |
150 |
466 |
24,9 |
20,0 |
50,5 |
|||||
ТК4.13 |
Курка тушкована в соусі гуляш з кмином |
70 |
137 |
14,2 |
7,1 |
10,2 |
100 |
210 |
17,3 |
8,2 |
11,4 |
120 |
231 |
19,4 |
9,1 |
13,4 |
|||||
ТК №11.03 |
Узвар |
200 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
200 |
97 |
0,3 |
0,8 |
22,4 |
200 |
97 |
0,3 |
0,8 |
22,4 |
|||||
ТК №12.01 |
Яблука запечені з цукром |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
100 |
39 |
0,3 |
0,3 |
8,9 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
||||
Всього |
635 |
721 |
35,1 |
27,3 |
93 |
715 |
893 |
43,2 |
31,2 |
113 |
735 |
914 |
45,3 |
32,1 |
115 |
||||||
Середа |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.31 |
Салат з молодої капусти, огірків та кропу |
100 |
66 |
1,1 |
3,1 |
7,8 |
100 |
66 |
1,1 |
3,1 |
7,8 |
100 |
66 |
1,1 |
3,1 |
7,8 |
|||||
ТК№ 4.08 |
Г, Я,МП,Л |
Курячий шніцель |
70 |
148 |
13,1 |
6,9 |
11,3 |
100 |
212 |
18,7 |
9,9 |
16,2 |
120 |
255 |
22,4 |
11,8 |
19,4 |
||||
ТК №10.05 |
Соус "Кетчуп" |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
|||||
ТК№ 8.01 |
МП,Л |
Гречана каша з чебрецем |
120 |
133 |
4,1 |
3,1 |
24,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
||||
Пром-вевироб. |
МП,Л |
Йогурт |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
||||
ТК №12.01 |
Яблука свіжі |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|||||
Всього |
540 |
541 |
22,0 |
19,6 |
73,3 |
600 |
638 |
28,7 |
23,4 |
84,2 |
620 |
681 |
32,4 |
25,3 |
87,4 |
||||||
Четвер |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.17 |
ГЦ |
Салат зелений з огірків та помідорів |
100 |
50 |
0,8 |
2,7 |
5,6 |
100 |
50 |
0,8 |
2,7 |
5,6 |
100 |
50 |
0,8 |
2,7 |
5,6 |
||||
ТК№ 6.06 |
Р,Я,Г |
Стіки рибні |
70 |
112 |
10,8 |
1,9 |
15,2 |
90 |
168 |
16,2 |
2,8 |
22,7 |
120 |
224 |
21,5 |
3,7 |
30,3 |
||||
ТК№ 8.16 |
МП,Л, Г |
Плов овочевий |
140/120 |
161 |
3,5 |
4,3 |
26,5 |
170/150 |
201 |
4,4 |
5,4 |
33,2 |
170/150 |
201 |
4,4 |
5,4 |
33,2 |
||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао з молоком |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
||||
ТК №12.01 |
Мандарини або банани |
100 |
42 |
0,4 |
0,3 |
11,1 |
100 |
42 |
0,4 |
0,3 |
11,1 |
100 |
42 |
0,4 |
0,3 |
11,1 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Хліб цільнозерновий з вершковим маслом |
30/3 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
50/3,5 |
142 |
2,0 |
3,5 |
25,0 |
50/3,5 |
145 |
2,1 |
3,9 |
25,1 |
||||
Всього |
643 |
538 |
21,3 |
16,0 |
80,8 |
693,5 |
707 |
28,3 |
18,8 |
105 |
723,5 |
766 |
33,7 |
20,1 |
112, |
||||||
П’ятниця |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 8.17 |
Капуста тушкована |
100 |
85 |
1,7 |
5,5 |
6,7 |
100 |
85 |
1,7 |
5,5 |
6,7 |
100 |
64 |
1,3 |
4,1 |
5,0 |
|||||
ТК№ 7.10 |
МП,Л, Г,Я, |
Сирники з ягідним кюлі |
135/12515 |
214 |
13,0 |
11,2 |
14,7 |
135/12515 |
250 |
15,5 |
12,8 |
17,6 |
135/125/15 |
305 |
19,3 |
15,3 |
21,8 |
||||
ТК№ 8.15 |
МП,Л,Г |
Кускус ( розсипчастий) |
120 |
156 |
4,7 |
2,6 |
26,4 |
150 |
195 |
5,8 |
3,3 |
33,0 |
150 |
195 |
5,8 |
3,3 |
33,0 |
||||
Пром-вевироб. |
Сік |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
|||||
ТК №12.01 |
Банан свіжий |
80 |
54 |
0,8 |
0,0 |
12,8 |
80 |
54 |
0,8 |
0,0 |
12,8 |
80 |
54 |
0,8 |
0,0 |
12,8 |
|||||
Всього |
630 |
592 |
21,2 |
19,3 |
79,7 |
700 |
668 |
24,8 |
21,6 |
89,1 |
700 |
701 |
28,1 |
22,7 |
91,7 |
||||||
3тиждень |
|||||||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти 11-14 р. |
Діти14-18р. |
||||||||||||||||
Вихід,г |
Енергоцінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
|||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
||||
Понеділок |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.32 |
Я, Л,МП |
Салат з запеченої Капусти з родзинками |
125/25 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
125/25 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
125/25 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
||||
ТК№ 8.26 |
МП,Л,Г |
Каша гречана з чебрецем |
120 |
143 |
4,8 |
2,4 |
25,2 |
150 |
179 |
6,0 |
3,0 |
31,5 |
150 |
179 |
6,0 |
3,0 |
31,5 |
||||
496 |
Скрамбл |
60 |
97,8 |
5,85 |
7,13 |
2,68 |
60 |
98 |
5,8 |
7,13 |
2,7 |
60 |
98 |
5,6 |
7,13 |
2,7 |
|||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао з молоком |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,9 |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,86 |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,9 |
||||
ТК №12.01 |
Банани свіжі |
100 |
48 |
0,8 |
0,1 |
10,9 |
100 |
71 |
1,1 |
0,2 |
16,4 |
100 |
71 |
1,1 |
0,2 |
16,4 |
|||||
Всього |
620 |
494,8 |
20,4 |
19,93 |
71,8 |
650 |
554 |
21,9 |
20,6 |
83,6 |
650 |
554 |
21,9 |
20,6 |
83,6 |
||||||
Вівторок |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.25 |
Салат з свіжих огірків та кропу |
100 |
60 |
4,1 |
4,2 |
1,5 |
100 |
60 |
4,1 |
4,2 |
1,53 |
100 |
60 |
4,1 |
4,2 |
1,5 |
|||||
ТК№ 8.13 |
МП,Л |
Картопляне пюре з орегано |
100 |
163 |
2,8 |
7,4 |
21,1 |
120 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,4 |
120 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,4 |
||||
ТК6,01 |
Р |
Рибні нагетси |
70 |
60 |
8,4 |
2,6 |
1,4 |
90 |
86 |
10,4 |
3,6 |
2,5 |
120 |
114 |
13,6 |
4,1 |
2,9 |
||||
ТК №11.10 |
Компот із сухофруктів |
200/25 |
0,6 |
0,0 |
0,0 |
0,17 |
200/25 |
0,6 |
0,0 |
0,0 |
0,17 |
200/25 |
0,6 |
0,0 |
0,0 |
0,17 |
|||||
ТК №12.01 |
Апельсин свіжий |
100 |
72 |
1,0 |
0,0 |
17,0 |
100 |
54 |
0,8 |
0,0 |
12,8 |
100 |
54 |
0,8 |
0,0 |
12,8 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Сир твердий |
15 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
15 |
142 |
2,0 |
3,5 |
25 |
15 |
153 |
2,1 |
4,7 |
25,1 |
||||
Всього |
585 |
444,6 |
17,5 |
16,8 |
56,1 |
625 |
515 |
20,8 |
20,6 |
68,4 |
655 |
584,6 |
24,1 |
22,3 |
68,8 |
||||||
Середа |
|||||||||||||||||||||
ТК№1.01 |
МП, Я,Л,Г |
Овочеве рагу з зеленим горошком |
170 |
174 |
7,6 |
7,6 |
20,1 |
170 |
174 |
7,6 |
7,6 |
20,1 |
170 |
174 |
7,6 |
7,6 |
20,1 |
||||
491 |
Ліниві вареники з вершковим маслом |
150/125/3 |
191 |
6,1 |
7,0 |
26,0 |
150/125/3 |
191 |
6,1 |
7,0 |
26 |
150/125/3 |
191 |
6,1 |
7,0 |
26,0 |
|||||
Пром-вевироб. |
Сік |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
|||||
ТК №12.01 |
Яблуко запечене з цукром |
100 |
71 |
1,1 |
0,2 |
16,4 |
100 |
71 |
1,1 |
0,2 |
16,4 |
100 |
71 |
1,1 |
0,2 |
16,4 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
71 |
1,8 |
2,4 |
10,0 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
50 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
||||
Всього |
595 |
596 |
17,7 |
17,2 |
92,8 |
645 |
643 |
18,9 |
18,8 |
99,5 |
645 |
691 |
20,4 |
20,5 |
106 |
||||||
Четвер |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.43 |
К |
Асорті овочеве свіже |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,33 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
||||
ТК№ 4.11 |
Курка запечена в соусі "Імбирному" |
70 |
129 |
13,6 |
5,8 |
3,6 |
90 |
183 |
19,3 |
8,2 |
5,14 |
120 |
215 |
22,7 |
9,7 |
6,1 |
|||||
ТК№ 8.28 |
МП,Л |
Булгур |
120 |
194 |
4,8 |
4,0 |
33,0 |
150 |
242 |
6,0 |
5,0 |
41,2 5 |
150 |
242 |
6,0 |
5,0 |
41,3 |
||||
ТК № 07. 19 |
Бланманже |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,8 8 |
200 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
|||||
ТК №12.01 |
Яблука свіжі |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
|||||
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
||||||
Всього |
620 |
613 |
22,3 |
16,7 |
88,6 |
690 |
760 |
30 |
20,3 |
108 |
720 |
792 |
33,4 |
21,8 |
109, |
||||||
П’ятниця |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.09 |
Помідор свіжий |
100 |
70 |
1,5 |
5,1 |
4,6 |
100 |
70 |
1,5 |
5,1 |
4,6 |
100 |
70 |
1,5 |
5,1 |
4,6 |
|||||
ТК№ 4.07 |
Курка по-італійськи |
70 |
74 |
12,1 |
2,5 |
1,1 |
110 |
105 |
17,2 |
3,5 |
1,5 |
130 |
124 |
20,2 |
4,1 |
1,8 |
|||||
ТК№08.27 |
МП,Л |
Сочевиця |
120 |
164 |
3,7 |
3,0 |
30,1 |
150 |
164 |
3,7 |
3,0 |
30,1 2 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
||||
ТК №11.08 |
МП,Л |
Чай |
200 |
77 |
3,8 |
3,0 |
6,4 |
200 |
77 |
3,8 |
3,0 |
6,36 |
200 |
77 |
3,8 |
3,0 |
6,4 |
||||
ТК №12.01 |
Яблука свіжі або банан |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
30/15 |
93 |
1,2 |
3,0 |
15,0 |
50/15 |
145 |
2,0 |
3,9 |
25,0 |
50/15 |
153 |
2,1 |
4,7 |
25,1 |
||||
Всього |
631 |
530 |
22,7 |
17,0 |
69,0 |
714,5 |
613 |
28,6 |
19,0 |
79,4 |
735,5 |
681 |
32,6 |
21,1 |
87,2 |
||||||
4 тиждень |
|||||||||||||||||||||
Збірникрецептур, |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти11-14 р. |
Діти14-18р. |
||||||||||||||||
№ТК |
|||||||||||||||||||||
Вихід,г |
Енергоці нністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго- цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго- цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
|||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
||||
Понеділок |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 4.08 |
МП,Л, |
Курячий гуляш |
70 |
149 |
13,1 |
6,9 |
11,3 |
100 |
212 |
18,7 |
9,9 |
16,9 |
120 |
255 |
22,4 |
11,8 |
19,4 |
||||
ТК№ 8.19 |
Салат зелений з огірків та помідорів |
100 |
177 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
100 |
236 |
5,2 |
14,6 |
21,0 |
100 |
236 |
5,2 |
14,6 |
21,0 |
|||||
ТК №11.03 |
Макарони відварні |
120 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
150 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
150 |
108 |
0,3 |
0,9 |
24,9 |
|||||
Йогурт |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
||||||
ТК №12 |
Банани свіжі |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|||||
Всього |
515 |
615 |
20,8 |
25,3 |
79,1 |
575 |
737 |
27,7 |
319 |
89,9 |
595 |
780 |
31,4 |
33,4 |
92,4 |
||||||
Вівторок |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.30 |
Овочі припущені |
100 |
64 |
1,3 |
4,1 |
5,0 |
100 |
64 |
1,3 |
4,1 |
5,0 |
100 |
64 |
1,3 |
4,1 |
5,0 |
|||||
Оката(яєчня) |
60 |
97,8 |
5,9 |
7,13 |
2,7 |
60 |
97,8 |
5,9 |
7,13 |
2,7 |
60 |
97,8 |
5,9 |
7,13 |
2,7 |
||||||
Яблуко свіже |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
||||||
ТК№ 08.26 |
МП, Л,Я |
Картопля відварна |
120 |
203 |
3,2 |
9,2 |
26,4 |
150 |
254 |
4,1 |
10,6 |
35,0 |
150 |
305 |
4,9 |
12,0 |
43,5 |
||||
Пром-вевироб. |
Молоко кип’ячене |
200 |
99 |
1,2 |
0,0 |
22,5 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
||||
Всього |
610 |
583,8 |
13,2 |
21,03 |
83,4 |
660 |
669 |
14,8 |
22,6 |
99,8 |
660 |
669,8 |
14,8 |
22,6 |
99,8 |
||||||
Середа |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 8.14 |
ПЦ |
Салат з помідорів з маринованою цибулею |
100 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
100 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
100 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
||||
ТК№ 6.03 |
Р |
Рибна котлета |
90/70 |
61 |
8,5 |
2,8 |
1,7 |
110/90 |
91 |
12,7 |
4,2 |
2,5 |
140/120 |
122 |
16,9 |
5,5 |
3,3 |
||||
ТК№ 8.03 |
МП,Л |
Рис з кмином |
120 |
133 |
4,1 |
3,1 |
24,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао з молоком |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
||||
ТК №12. |
Апельсини свіжі |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|||||
Пром-вевироб. |
Г,МП,Л |
Хліб цільнозерновий з вершковим маслом |
30/3 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
50/4 |
142 |
2,0 |
3,5 |
25,0 |
50/6 |
156 |
2,0 |
5,1 |
25,1 |
||||
Всього з бананами свіжими |
643 |
553 |
21,5 |
17,3 |
81,2 |
714 |
669 |
27,6 |
20,4 |
98,0 |
746 |
714 |
31,8 |
23,3 |
98,9 |
||||||
Четвер |
|||||||||||||||||||||
ТК№ 1.20 |
ГЦ |
Салат з молодої капусти з насінням соняшника |
125/25 |
34 |
1,0 |
1,8 |
3,1 |
125/25 |
34 |
1,0 |
1,8 |
3,1 |
125/25 |
34 |
1,0 |
1,8 |
3,1 |
||||
ТК№ 4.06 |
МП, Л,Я,Г |
Котлета по міланські з сиром |
85/15 |
215 |
15,6 |
9,4 |
20,1 |
125/15 |
317 |
23,0 |
13,9 |
29,5 |
150/15 |
380 |
27,6 |
16,6 |
35,5 |
||||
ТК№ 8.06 |
МП,Л |
Пюре горохове з зеленого гороху |
120 |
164 |
3,7 |
3,0 |
30,2 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
||||
Пром-вевироб. |
сік |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
|||||
ТК №12. |
Яблуко запечене з цукром |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
|||||
Всього |
630 |
526 |
21,5 |
14,4 |
79,3 |
700 |
669 |
298 |
19,7 |
96,2 |
725 |
732 |
34,4 |
22,4 |
102 |
||||||
П’ятниця |
|||||||||||||||||||||
Ліниві вареники з вершковим маслом |
150/125/3 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
150/125/4 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
150/125/4,5 |
89 |
1,2 |
2,6 |
15,0 |
||||||
ТК№1.19 |
МП,Л |
Салат з свіжих огірків з кропом |
100 |
48 |
1,0 |
2,4 |
5,3 |
100 |
48 |
1,0 |
2,4 |
5,3 |
100 |
48 |
1,0 |
2,4 |
5,3 |
||||
ТК№ 8.01 |
Каша гречана з чебрецем |
120 |
268 |
12,3 |
9,2 |
34,7 |
150 |
268 |
12,3 |
9,2 |
34,7 |
150 |
268 |
12,0 |
9,2 |
34,7 |
|||||
ТК №11.03 |
Узвар |
200/50 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
200/50 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
200/50 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
|||||
ТК№ 12.01 |
Яблука свіжі |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
52 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
|||||
Пром-вевироб. |
МП,Л,Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
92 |
1,8 |
4,8 |
10,1 |
50 |
147 |
3,0 |
7,2 |
16,7 |
50 |
150 |
3,0 |
7,6 |
16,7 |
||||
Всього |
568 |
630 |
16,9 |
20,1 |
95,6 |
615 |
633 |
18,1 |
22,5 |
102,2 |
615 |
633 |
18,1 |
22,5 |
102 |
Директор ____________________
закладу загальної середньої освіти ______________