A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

весняне меню без перших страв

Дата: 29.02.2024 18:40
Кількість переглядів: 64

 

Чотиритижневе весняне меню в закладах загальної середньої освіти Маньківської ТГ


 

1тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

 

Наявні алергени

 

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти11-14 р.

 

Діти14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.23

 

Салат з молодої капусти, зеленого горошку

 

130

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

150

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

150

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

ТК№ 7.08

МП,Л,Г

Макендчіз

120/15

181

6,2

10,2

17,3

130/15

226

7,7

12,7

21,6

130/15

226

7,7

12,7

21,6

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

94

 

1,1

 

0,0

 

21,4

ТК №12.01

   

Банани свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

496

 

Омлет

60

97,8

5,85

7,13

2,68

60

97,8

5,85

7,13

2,68

60

97,8

5,85

7,13

2,68

Всього

685

622,8

19,3

26,53

76,0

750

715

22,0

30,6

87,0

750

725

22,1

30,6

89,3

 

Вівторок

 

ТК№ 1.13

 

ГЦ

Огірок свіжий

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

56

 

0,6

 

2,7

 

7,3

 

100

 

56

 

0,6

 

2,7

 

7,3

 

ТК№ 4.09

Г,Л,Я,МП

 

Курячі нагетси

 

85

 

186

 

15,1

 

7,7

 

17,7

 

125

 

274

 

22,2

 

11,3

 

26,0

 

150,00

 

329

 

26,6

 

13,6

 

31,2

 

ТК№ 8.12

 

МП,Л

Відварена картопля  з вершковим маслом

 

120

 

151

 

2,2

 

7,6

 

18,7

 

150

 

189

 

2,7

 

9,5

 

23,4

 

150

 

189

 

2,7

 

9,5

 

23,4

Пром вироб

 

Йогурт

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

ТК №12.01

   

Або апельсини свіжі

 

100

 

38

 

0,7

 

0,2

 

8,3

 

100

 

38

 

0,7

 

0,2

 

8,3

 

100

 

38

 

0,7

 

0,2

 

8,3

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

 

30/15

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50/15

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

 

50/15

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

Всього з яблуками свіжими

563

541

19,5

21,8

70,4

629

697

27,8

26,9

91,0

654

752

32,2

29,2

96,2

Всього з апельсинами свіжими

563

539

19,9

21,6

69,8

629

695

28,1

26,8

90,3

654

750

32,6

29,0

95,5

Середа

   

Сир твердий

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

 

ТК№ 1.18

 

МП,Л

Салат зелений з огірків та помідорів

 

100

 

112

 

4,6

 

7,2

 

7,9

 

100

 

84

 

3,4

 

5,4

 

5,9

 

100

 

84

 

3,4

 

5,4

 

5,9

ТК№ 4.03

МП,Л

Каша гречана з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

ТК№4,10

 

Запечене філе з курки з орегано

75

181

15,2

7,7

15,9

105

206

18,4

8,2

16,8

125

212

20,1

9,4

18,3

ТК №11.

   

Компот фруктовий

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

   

Шарлотка з яблуками

85/50

201

4,13

10,0

25,0

85/50

201

4,13

10,0

25,0

85,/50

201

4,13

10,0

25,0

Всього

595

763

31,7

32,3

93,5

655

793

34,8

31,8

98,4

675

799

36,2

33

99,9

 

Четвер

 

ТК№ 1.25

   

Салат з запеченої

Капусти та родзинками


 
 

12525

 

125

 

2,0

 

6,4

 

14,8

 

12525

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

12525

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

ТК№ 6.02

 

Р, Г,МП

 

Котлета рибна

 

70/60

 

71

 

9,6

 

2,7

 

4,0

 

100/90

 

107

 

14,4

 

4,1

 

6,0

 

130/120

 

143

 

19,2

 

5,4

 

8,0

№08.04

 

МП,Л

Рис розсипчастий з орегано

 

120

 

164

 

3,7

 

2,9

 

30,2

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий  з вершковим маслом

 

30/3

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50/3,5

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

 

50/3,5

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

Всього

658

572

21,5

19,0

80,3

738,5

667

27,5

20,1

96,2

768,5

702

32,3

21,4

98,1

                               

П’ятниця

 

ТК№ 8.19

 

Овочеве рагу з зеленим горошком

 

170

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

200

 

170

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

170

 

236

 

5,1

 

14,6

 

21,0

 

ТК №07.12

 

МП,Л,Г

Запіканка рисово- сирна  з ягідним кюлі

 

200/125/15

 

289

 

16,8

 

10,5

 

31,6

 

220/125/15

 

344

 

20,1

 

12,6

 

37,2

 

220/125/15

 

344

 

20,1

 

12,6

 

37,2

ТК №11.03

   

Узвар

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

ТК 12.01

 

  Банан

80

95

1,5

0,2

21,8

80

95

1,5

0,2

21,8

80

95

1,5

0,2

21,8

Всього

650

669

22,5

22,6

94,1

700

717

25,8

24,7

99,7

670

783

27

28,3

104,

2тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти11-14 р.

 

Діти14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

ТК№ 1.09

 

Капуста запечена з родзинками

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре

 

120

 

332

 

12,9

 

15,6

 

39,8

 

150

 

332

 

12,9

 

15,6

 

39,8

 

150

 

416

 

16,2

 

19,5

 

49,8

   

Омлет

60

97,8

5,85

7,13

2,68

60

97,8

5,85

7,13

2,68

60

97,8

5,85

7,13

2,68

Т

   

Чай чорний

 

200

 

8,4

 

0,3

 

0,0

 

9,9

 

200

 

8,4

 

0,3

 

0,0

 

9,9

 

200

 

8,4

 

0,3

 

0,0

 

9,9

ТК №12.01

   

Мандарини  свіжі

 

100

 

24

 

0,3

 

0,2

 

5,0

 

100

 

24

 

0,3

 

0,2

 

5,0

 

100

 

24

 

0,3

 

0,2

 

5,0

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

Всього

650

620,2

25,4

32,03

70,3

700

667

26,6

33,6

77,0

725

825,8

29,9

37,5

87,0

 

Вівторок

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

     15

 

28

 

1,8

 

2,3

 

0,4

 

15

 

28

 

1,8

 

2,3

 

0,4

 

ТК№ 1.02

 

Томати свіжі

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

ТК№ 08.06

 

Горохове пюре 

120

280

14,9

12,0

30,3

150

389

20,7

16,7

42,1

150

466

24,9

20,0

50,5

ТК4.13

 

Курка тушкована в соусі гуляш з кмином 

70

137

14,2

7,1

10,2

100

210

17,3

8,2

11,4

120

231

19,4

9,1

13,4

ТК №11.03

   

Узвар

 

200

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200

 

97

 

0,3

 

0,8

 

22,4

 

200

 

97

 

0,3

 

0,8

 

22,4

ТК №12.01

   

Яблука запечені з цукром

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього

635

721

35,1

27,3

93

715

893

43,2

31,2

113

735

914

45,3

32,1

115

 
 

Середа

 

ТК№ 1.31

 

Салат з молодої капусти, огірків та кропу

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

ТК№ 4.08

Г, Я,МП,Л

 

Курячий шніцель

 

70

 

148

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,2

 

120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

ТК №10.05

   

Соус "Кетчуп"

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

ТК№ 8.01

 

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

 

120

 

133

 

4,1

 

3,1

 

24,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього

540

541

22,0

19,6

73,3

600

638

28,7

23,4

84,2

620

681

32,4

25,3

87,4

 

Четвер

 

ТК№ 1.17

 

ГЦ

Салат зелений з огірків та помідорів

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

ТК№ 6.06

Р,Я,Г

Стіки рибні

70

112

10,8

1,9

15,2

90

168

16,2

2,8

22,7

120

224

21,5

3,7

30,3

 

ТК№ 8.16

 

МП,Л, Г

 

Плов овочевий

 

140/120

 

161

 

3,5

 

4,3

 

26,5

 

170/150

 

201

 

4,4

 

5,4

 

33,2

 

170/150

 

201

 

4,4

 

5,4

 

33,2

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

 Мандарини або банани

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

                                   

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий з вершковим маслом

 

30/3

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50/3,5

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25,0

 

50/3,5

 

145

 

2,1

 

3,9

 

25,1

Всього

643

538

21,3

16,0

80,8

693,5

707

28,3

18,8

105

723,5

766

33,7

20,1

112,

 

П’ятниця

ТК№ 8.17

 

Капуста  тушкована  

100

85

1,7

5,5

6,7

100

85

1,7

5,5

6,7

100

64

1,3

4,1

5,0

ТК№ 7.10

МП,Л,

Г,Я,

Сирники з ягідним кюлі

135/12515

214

13,0

11,2

14,7

135/12515

250

15,5

12,8

17,6

135/125/15

305

19,3

15,3

21,8

ТК№ 8.15

МП,Л,Г

Кускус ( розсипчастий)

120

156

4,7

2,6

26,4

150

195

5,8

3,3

33,0

150

195

5,8

3,3

33,0

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

ТК №12.01

   

Банан свіжий

 

80

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

80

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

80

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

   

Всього

630

592

21,2

19,3

79,7

700

668

24,8

21,6

89,1

700

701

28,1

22,7

91,7

3тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14 р.

 

Діти14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.32

Я, Л,МП

Салат з запеченої

Капусти з родзинками

 

125/25

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

125/25

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

125/25

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1


 

ТК№ 8.26

МП,Л,Г

Каша гречана з чебрецем

120

143

4,8

2,4

25,2

150

179

6,0

3,0

31,5

150

179

6,0

3,0

31,5

496

 

Скрамбл

60

97,8

5,85

7,13

2,68

60

98

5,8

7,13

2,7

60

98

5,6

7,13

2,7

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,86

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

ТК №12.01

   

Банани свіжі

 

100

 

48

 

0,8

 

0,1

 

10,9

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

Всього

620

494,8

20,4

19,93

71,8

650

554

21,9

20,6

83,6

650

554

21,9

20,6

83,6

Вівторок

 

ТК№ 1.25

 

Салат з свіжих огірків та кропу

 

100

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,5

 

100

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,53

 

100

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,5

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре з орегано

 

100

 

163

 

2,8

 

7,4

 

21,1

 

120

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

 

120

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

ТК6,01

Р

Рибні нагетси

70

60

8,4

2,6

1,4

90

86

10,4

3,6

2,5

120

114

13,6

4,1

2,9

ТК №11.10

   

Компот із сухофруктів  

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

ТК №12.01

   

Апельсин свіжий

 

100

 

72

 

1,0

 

0,0

 

17,0

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Сир твердий 

 

15

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

15

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25

 

15

 

153

 

2,1

 

4,7

 

25,1

Всього

585

444,6

17,5

16,8

56,1

625

515

20,8

20,6

68,4

655

584,6

24,1

22,3

68,8

 

Середа

 

ТК№1.01

МП, Я,Л,Г

Овочеве рагу з зеленим горошком

 

170

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

 

170

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

 

170

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

491


 

Ліниві вареники з вершковим маслом

150/125/3

191

6,1

7,0

26,0

150/125/3

191

6,1

7,0

26

150/125/3

191

6,1

7,0

26,0

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

ТК №12.01

   

Яблуко запечене з цукром

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

Пром-вевироб.

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

Всього

595

596

17,7

17,2

92,8

645

643

18,9

18,8

99,5

645

691

20,4

20,5

106

 

Четвер

ТК№ 1.43

К

Асорті овочеве свіже

100

86

2,0

6,3

5,3

100

86

2,0

6,3

5,33

100

86

2,0

6,3

5,3

     
 

ТК№ 4.11

 

Курка запечена в соусі "Імбирному"

70

129

13,6

5,8

3,6

90

183

19,3

8,2

5,14

120

215

22,7

9,7

6,1

 

ТК№ 8.28

 

МП,Л

 

Булгур

 

120

 

194

 

4,8

 

4,0

 

33,0

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

41,2

5

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

 

41,3

ТК №  07.           19

   

Бланманже

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

19,8

8

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

   

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15,0

50

113

2,0

0,4

25,0

50

113

2,0

0,4

25,0

Всього

620

613

22,3

16,7

88,6

690

760

30

20,3

108

720

792

33,4

21,8

109,

 

П’ятниця

 

ТК№ 1.09

   

Помідор свіжий

 

100

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

 

100

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

 

100

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

ТК№ 4.07

 

Курка по-італійськи

70

74

12,1

2,5

1,1

110

105

17,2

3,5

1,5

130

124

20,2

4,1

1,8

 

ТК№08.27

 

МП,Л

 

Сочевиця

 

120

 

164

 

3,7

 

3,0

 

30,1

 

150

 

164

 

3,7

 

3,0

30,1

2

 

150

 

205

 

4,7

 

3,8

 

37,7

ТК №11.08

 

МП,Л

 

Чай 

 

200

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,4

 

200

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,36

 

200

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,4

ТК №12.01

   

Яблука свіжі або банан

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/15

 

93

 

1,2

 

3,0

 

15,0

 

50/15

 

145

 

2,0

 

3,9

 

25,0

 

50/15

 

153

 

2,1

 

4,7

 

25,1

Всього

631

530

22,7

17,0

69,0

714,5

613

28,6

19,0

79,4

735,5

681

32,6

21,1

87,2

4 тиждень

Збірникрецептур,

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6-11 р.

Діти11-14 р.

Діти14-18р.

№ТК

         
     

Вихід,г

Енергоці

нністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 4.08

МП,Л,

 

Курячий гуляш

 

70

 

149

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,9

 

120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

 

ТК№ 8.19

 

Салат зелений з огірків та помідорів

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

100

 

236

 

5,2

 

14,6

 

21,0

 

100

 

236

 

5,2

 

14,6

 

21,0

ТК №11.03

   

Макарони  відварні

 

120

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

150

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

150

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

   

Йогурт

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

125

86

2,0

6,3

5,3

ТК №12

   

Банани свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього

515

615

20,8

25,3

79,1

575

737

27,7

319

89,9

595

780

31,4

33,4

92,4

 

Вівторок

ТК№ 1.30

 

Овочі припущені

100

64

1,3

4,1

5,0

100

64

1,3

4,1

5,0

100

64

1,3

4,1

5,0

   

Оката(яєчня)

60

97,8

5,9

7,13

2,7

60

97,8

5,9

7,13

2,7

60

97,8

5,9

7,13

2,7

   

Яблуко свіже

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

100

52

0,4

0,4

11,8

 

ТК№ 08.26

МП, Л,Я

Картопля відварна

 

120

 

203

 

3,2

 

9,2

 

26,4

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35,0

 

150

 

305

 

4,9

 

12,0

 

43,5

Пром-вевироб.

   

Молоко кип’ячене

 

200

 

99

 

1,2

 

0,0

 

22,5

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього

610

583,8

13,2

21,03

83,4

660

669

14,8

22,6

99,8

660

669,8

14,8

22,6

99,8

Середа

 

ТК№ 8.14

 

ПЦ

Салат з помідорів з маринованою цибулею

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

ТК№ 6.03

 

Р

Рибна котлета

 

90/70

 

61

 

8,5

 

2,8

 

1,7

 

110/90

 

91

 

12,7

 

4,2

 

2,5

 

140/120

 

122

 

16,9

 

5,5

 

3,3

ТК№ 8.03

МП,Л

Рис з кмином

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

ТК №12.

 

Апельсини свіжі

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий  з вершковим маслом

 

30/3

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50/4

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25,0

 

50/6

 

156

 

2,0

 

5,1

 

25,1

                               

Всього з бананами свіжими

643

553

21,5

17,3

81,2

714

669

27,6

20,4

98,0

746

714

31,8

23,3

98,9

 

Четвер

 

ТК№ 1.20

 

ГЦ

Салат  з молодої капусти з насінням соняшника

125/25

34

1,0

1,8

3,1

125/25

34

1,0

1,8

3,1

125/25

34

1,0

1,8

3,1

 

ТК№ 4.06

МП, Л,Я,Г

Котлета по міланські з сиром

 

85/15

 

215

 

15,6

 

9,4

 

20,1

 

125/15

 

317

 

23,0

 

13,9

 

29,5

 

150/15

 

380

 

27,6

 

16,6

 

35,5

ТК№ 8.06

МП,Л

Пюре горохове з зеленого гороху

120

164

3,7

3,0

30,2

150

205

4,7

3,8

37,7

150

205

4,7

3,8

37,7

Пром-вевироб.

   

сік

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

ТК №12.

   

Яблуко запечене з цукром

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

Всього

630

526

21,5

14,4

79,3

700

669

298

19,7

96,2

725

732

34,4

22,4

102

П’ятниця

   

Ліниві вареники з вершковим маслом

150/125/3

89

1,2

2,6

15,0

150/125/4

89

1,2

2,6

15,0

150/125/4,5

89

1,2

2,6

15,0

 

ТК№1.19

 

МП,Л

                                            Салат з свіжих огірків з кропом

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

ТК№ 8.01

 

Каша гречана з чебрецем

120

268

12,3

9,2

34,7

150

268

12,3

9,2

34,7

150

268

12,0

9,2

34,7

ТК №11.03

   

Узвар

 

200/50

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/50

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/50

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

ТК№

12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром-вевироб.

 

МП,Л,Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

92

 

1,8

 

4,8

 

10,1

 

50

 

147

 

3,0

 

7,2

 

16,7

 

50

 

150

 

3,0

 

7,6

 

16,7

Всього

568

630

16,9

20,1

95,6

615

633

18,1

22,5

102,2

615

633

18,1

22,5

102




 

Директор ____________________ 

закладу загальної  середньої  освіти                                                        ______________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено