A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Електронна атестація педагогічних працівників

Дата: 09.04.2021 16:09
Кількість переглядів: 619

 

 

 

 

 

    Електронна атестація педагогічних працівників - це нові можливості, що полегшить роботу кожного керівника. Це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання  педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

    Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

    Системою електронної атестації передбачено 3 рівні атестаційної комісії: шкільний, районний та обласний. Усі створені заявки педагогів автоматично розподіляються та передаються для підтвердження відповідальним особам в залежності від рівня атестаційної комісії.

  Портал електронної атестації взаємопов'язаний із інформацією, що розміщена "КУРС: Школа". Тому першим і основним кроком для роботи потрібно перевірити достовірність інформації про педагогічних працівників. Для подальншої роботи зручно використовувати платформу NZ.UA. 

    У Дзензелівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів уже розпочато роботу щодо організації електронної атестації педагогічних працівників. Кожен педагогічний працівник за власним логіном та паролем має доступ до власного портфоліо над якими розпочато роботу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено