A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

ЗАХОДИ забезпечення якості освіти в Дзензелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області на 2020 – 2021 н.р.

Дата: 09.02.2021 12:53
Кількість переглядів: 115

ЗАТВЕРДЖЕНО

В.о.директора Дзензелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

________________ Алла АРЗАМАСОВА

«___» ________2020р.

 

 

ЗАХОДИ

забезпечення якості освіти

в Дзензелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Маньківської

районної ради Черкаської області

на 2020 – 2021 н.р.

 

1. Забезпечувати необхідні оптимальні умови для впровадження оновленого змісту освіти та новітніх технологій під час роботи з дітьми, педагогічними працівниками і батьками в закладах освіти міста; створювати розвивально-освітній простір освітнього закладу з метою врахування індивідуальних особливостей і можливостей само- актуалізації та самореалізації здобувачів освіти.

2. Здійснювати організацію освітнього процесу у школі відповідно до завдань Нової української школи.

3. З метою реалізації організаційних питань запровадження НУШ продовжувати оновлювати матеріально-технічну та навчально-методичну базу навчальних кабінетів початкової школи відповідно до переліку.

4. Удосконалювати систему інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами, створювати комфортні умови їх перебування в освітньому закладі, готувати дітей у класних колективах та закладах, батьків та педагогів до взаємодії з ними.

5. Здійснювати профілактику насилля та булінгу в освітньому середовищі. Формувати готовність педагогів до впровадження в освітній процес інноваційних технологій на основі компетентнісного підходу та особистісної орієнтації.

6. Забезпечити умови для диференціації навчання, посилення професійної орієнтації та індивідуальної освітньої траєкторії розвитку здобувачів освіти відповідно до їх особистісних потреб, інтересів, здібностей.

7. Застосовувати різні форми роботи з обдарованою молоддю. Сприяти у відзначенні талановитих здобувачів освіти та педагогічних працівників, які проводять відповідну роботу з ними.

8. Спрямувати зусилля педагогічного колективу здобувачів освіти щодо належної підготовки упродовж навчального року до державної підсумкової атестації, проходження незалежного зовнішнього оцінювання.

9. Конролювати дотримання чинного законодавства щодо навчання дітей із порушенням психофізичного розвитку за індивідуальною формою навчання.

10. Удосконалювати систему управління освітнім закладом, розвиток державно-громадського управління, делегування повноважень громадським структурам (рада школи, учнівські ради) в умовах децентралізації.

11. Постійно оновлювати менеджерські знання та уміння з метою саморозвитку та самовдосконалення, підвищення професійної компетентності.

12. Продовжити роботу із надання психологічної та соціально-педагогічної допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, учасникам АТО, переселеним членам сімей із зони АТО і родичам загиблих під час військових дій.

13. Активізувати роботу щодо створення Інтернет-ресурсів учителями –предметниками.

14. Сприяти активному використанню педагогічних інновацій, особливо сфери ІКТ, із метою підвищення професійної компетентності в умовах НУШ.

15. Забезпечити створення та реалізацію системи внутрішньої якості закладу загальної середньої освіти відповідно до п.3 статті 41 Закону України «Про освіту».

14. Створювати умови для розвитку пошукової творчої активності та дослідницько-екпериментальної діяльності педагогічних кадрів.

15. Тримати на контролі реальний стан фізичного здоров’я дітей, залучати до цього відповідних фахівців.

16. Забезпечувати прозорість на інформаційну відкритість закладу освіти згідно зі статтею Закону України «Про освіту».

17. Забезпечувати систематичний контроль за відвідуванням учнями уроків, організувати конкретну роботу щодо зміцнення дисципліни в учнівському колективі. Забезпечувати змістовну організацію дозвілля, залучати школярів до занять у гуртках, клубах за інтересами, розширюючи їх мережу.

18. Забезпечити реалізацію профілактичних заходів, широку психологічну просвіту педагогів, учнів, батьків щодо конкретного виявлення дітей, чиї риси поведінки створюють підвищений ризик суїциду, здійснення індивідуальної роботи з цією категорією дітей.

19. Не допускати перевантаження учнів, врахувати їх результати навчання у закладах освіти іншого типу (художніх, музичних, спортивних школах).

20. Забезпечувати результативну участь школярів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, турнірах, інтернет-олімпіадах, конкурсах учнівської творчості, змаганнях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено