A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до 18 років у закладах загальної середньої освіти на осінній період

Дата: 10.09.2024 12:46
Кількість переглядів: 116

 

 Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до 18 років у закладах загальної середньої освіти на осінній період




 

1 тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

 

Наявні алергени

 

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14 р.

 

Діти14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.23

 

Салат з капусти, моркви,

насінням соняшнику

 

100/50

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

100/50

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

100/50

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

ТК№ 08.27

МП,Л,Г

сочевиця

120/15

181

6,2

10,2

17,3

150/15

226

7,7

12,7

21,6

150/15

226

7,7

12,7

21,6

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

94

 

1,1

 

0,0

 

21,4

ТК №12.01

   

сливи свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

 

30/15

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

ТК№3,02

 

Оката

50

5,5

5,0

5,0

78,5

50

5,5

5,0

5,0

78,5

50

5,5

5,0

5,0

78,5

Всього

615

530,5

18,5

24,4

151,9

665

622,5

21,2

28,5

162,9

665

632,5

21,3

28,5

165,2




 

Вівторок

 

ТК№ 1.13

 

ГЦ

Огірок свіжий/солений

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

56

 

0,6

 

2,7

 

7,3

 

100

 

56

 

0,6

 

2,7

 

7,3

 

ТК№ 4.09

Г,Л,Я,МП

 

Курячі нагетси

 

85/70

 

186

 

15,1

 

7,7

 

17,7

 

125/100

 

274

 

22,2

 

11,3

 

26,0

 

150/120

 

329

 

26,6

 

13,6

 

31,2

 

ТК№ 8,04

 

МП,Л

Рис з орегано

 

120

 

151

 

2,2

 

7,6

 

18,7

 

150

 

189

 

2,7

 

9,5

 

23,4

 

150

 

189

 

2,7

 

9,5

 

23,4

ТК №11.09

   

Чай масала

 

200/100

 

1

 

0,0

 

0,0

 

0,4

 

200/100

 

1

 

0,0

 

0,0

 

0,4

 

200/100

 

1

 

0,0

 

0,0

 

0,4

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

Промивевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

 

30/7

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50/7

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

 

50/7

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

Всього з яблуками свіжими

642

540

19,5

21,8

70,4

725

697

27,8

26,9

91,0

757

752

32,2

29,2

96,2

Середа

 

ТК№ 1.18

 

МП,Л

Салат з моркви з сиром та сметаною

 

100/7/12

 

84

 

3,4

 

5,4

 

5,9

 

100/7/12

 

84

 

3,4

 

5,4

 

5,9

 

100/7/12

 

84

 

3,4

 

5,4

 

5,9

ТК№ 4.03

МП,Л

Куліш з курячим м'ясом

200/70

270

15,6

12,2

26,7

260/100

375

21,7

16,9

37,0

280/120

450

26,1

20,3

44,5

ТК №11.09

   

Чай чорний

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

ТК №12.01

   

Виноград свіжий

 

100

 

72

 

1,0

 

0,0

 

17,0

 

100

 

72

 

1,0

 

0,0

 

17,0

 

100

 

72

 

1,0

 

0,0

 

17,0

ТК №12.01

   

Або банани свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього з виноградом свіжим

624

510

20,3

17,6

69,5

684

615

26,4

22,3

79,8

704

690

30,8

25,7

87,3

Всього з бананами свіжими

624

533

20,8

17,8

74,3

684

638

26,9

22,5

84,6

704

713

31,3

25,9

92,1

Четвер

 

ТК№ 1.25

   

Салат з запеченої (свіжої)

Капусти та родзинками

125/25

 

125

 

2,0

 

6,4

 

14,8

 

125/25

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

125/25

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

ТК№ 6.02

 

Р, Г,МП,Л

Риба запечена з морквою та цибулею під соусом

"Бешамель"

 

80/60

 

71

 

9,6

 

2,7

 

4,0

 

110/90

 

107

 

14,4

 

4,1

 

6,0

 

140/120

 

143

 

19,2

 

5,4

 

8,0

№08.12

 

МП,Л

Картопля відварна з вершковим маслом

 

120

 

164

 

3,7

 

2,9

 

30,2

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

ТК №12.01

   

Або груші свіжі

 

100

 

32

 

0,3

 

0,2

 

8,3

 

100

 

32

 

0,3

 

0,2

 

8,3

 

100

 

32

 

0,3

 

0,2

 

8,3

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий

 

30

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

 

50

 

138

 

2,0

 

3,1

 

25,0

Всього з яблуками свіжими

655

572

21,4

19,0

80,3

735

666

27,5

20,0

96,2

765

702

32,3

21,3

98,2

Всього з грушами свіжими

655

565

21,4

18,9

79,7

735

659

27,5

19,9

95,6

765

695

32,3

21,2

97,6

                               

П’ятниця

Тк№1.02

 

Салат з томатів з маринованою цибулею

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

ТК№ 8.19

 

Овочеве рагу з зеленим горошком з 15.10.2024

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

100

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

ТК №07.12

 

МП,Л,Г

Запіканка рисово- сирна з 

сметаною

 

200/70/7

 

289

 

16,8

 

10,5

 

31,6

 

220/70/7

 

344

 

20,1

 

12,6

 

37,2

 

220/70/7

 

344

 

20,1

 

12,6

 

37,2

ТК №11.03

 

Узвар

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

ТК 12.01

 

Нектарин

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Всього з салат овочевий

657

669

22,5

22,6

94,1

677

724

25,8

24,7

99,7

677

724

25,8

24,7

99,7

всього Салат з томатів з маринованою цибулею

607

588

19,61

17,8

82,45

627

643

22,9

19,9

88,05

627

643

22,9

19,9

88,05

 

2тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14 р.

 

Діти 14-18р.

     

Вихід,г

Енерго цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.09

 

Салат з квашених огірків ,свіжої капусти, моркви з горіхами

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

125/25

 

35

 

0,7

 

2,5

 

2,3

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре

 

120

 

332

 

12,9

 

15,6

 

39,8

 

150

 

332

 

12,9

 

15,6

 

39,8

 

150

 

416

 

16,2

 

19,5

 

49,8

   

Яйце варене

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

ТК №11.04

   

Молоко кип’ячене

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

ТК №12.01

   

 Яблука свіжі

 

100

 

23

 

0,5

 

0,1

 

5,0

 

100

 

23

 

0,5

 

0,1

 

5,0

 

100

 

23

 

0,5

 

0,1

 

5,0

Пром-ве вироб

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

Всього з яблуками свіжими

615

640

22,7

21,22

82,3

665

687

23,9

22,82

89,0

665

771

33,5

26,72

99,0

Вівторок

Промве вироб.

 

МП,Л

 

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

     15

 

28

 

1,8

 

2,3

 

0,4

 

15

 

28

 

1,8

 

2,3

 

0,4

 

ТК№ 1.02

 

Салат зі свіжих томатів з солодким перцем

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

 

100

 

37

 

0,8

 

2,5

 

3,0

ТК№ 08.06

 

Горохове пюре 

120

280

14,9

12,0

30,3

150

389

20,7

16,7

42,1

150

466

24,9

20,0

50,5

ТК4.13

 

Курка тушкована в соусі гуляш з кмином 

70

75

12,1

2,5

1,1

100

104

17,2

3,5

1,5

120

124

20,4

4,1

1,8

ТК №11.03

   

Узвар

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

200/25

 

97

 

0,3

 

0,8

 

22,4

 

200/25

 

97

 

0,3

 

0,8

 

22,4

ТК №12.01

   

Груші  свіжі

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

 

100

 

39

 

0,3

 

0,3

 

8,9

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього з яблуками свіжими

635

659

33

22,7

83,9

715

807

43,1

26,5

103,3

735

904

50,5

30,4

112

 

Середа

 

ТК№ 1.31

 

Салат з капусти, яблуком та селерою

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

100

 

66

 

1,1

 

3,1

 

7,8

 

ТК№ 4.08

Г, Я,МП,Л

 

Курячий шніцель

 

70

 

148

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,2

 

120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

ТК №10.05

   

Соус "Кетчуп"

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

ТК№ 8.01

 

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

 

120

 

133

 

4,1

 

3,1

 

24,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

ТК №12.01

   

Сливи свіжі

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього

540

541

22,1

19,6

73,3

600

638

28,8

23,4

84,2

620

681

32,5

25,3

87,4

Четвер

 

ТК№ 1.17

 

ГЦ

Салат з моркви з каррі та соусом "Вінегрет"

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

 

100

 

50

 

0,8

 

2,7

 

5,6

ТК№ 6.06

Р,Я,Г

Стіки рибні

70

112

10,8

1,9

15,2

90

168

16,2

2,8

22,7

120

224

21,5

3,7

30,3

ТК №295 

ЗР

 

МП,Л, Г

Макарони відварні з вершковим маслом

 

120/2

 

161

 

3,5

 

4,3

 

26,5

 

150/2

 

201

 

4,4

 

5,4

 

33,2

 

150/2

 

201

 

4,4

 

5,4

 

33,2

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

Персики свіжі

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

 

100

 

42

 

0,4

 

0,3

 

11,1

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий

 

30

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25,0

 

50

 

145

 

2,1

 

3,9

 

25,1

Всього з яблуками

620

538

21,3

15,9

80,8

690

687

28,4

18,8

105

720

746

33,8

20,1

112,7

 

П’ятниця

   

Огірок свіжий

100

10,5

0,12

2,2

0,9

100

10,5

0,12

2,2

0,9

100

10,5

0,12

2,2

0,9

ТК№ 8.17

 

Капуста  тушкована  з 15.10.2024

100

85

1,7

5,5

6,7

100

85

1,7

5,5

6,7

100

64

1,3

4,1

5,0

 

ТКОХД

1990р

 

МП,Л,

Г,Я,

Сирники зі сметаною

 

140/70/7

 

214

 

13,0

 

11,2

 

14,7

 

140/70/7

 

250

 

15,5

 

12,8

 

17,6

 

140/70/7

 

305

 

19,3

 

15,3

 

21,8

ТК№ 8.15

МП,Л,Г

Кус-кус (розсипчастий)

120

156

4,7

2,6

26,4

150

195

5,8

3,3

33,0

150

195

5,8

3,3

33,0

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

ТК №12.01

   

Виноград свіжий

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

   

Всього капуста тушкована

660

593

21,2

19,3

79,7

690

668

24,8

21,6

89,2

690

702

28,2

22,4

91,7

   

Всього огірок свіжий

660

518,5

19,6

16,0

74,9

690

593,5

23,2

18,3

84,4

690

648,5

29,6

20,5

88,6

3 тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти11-14 р.

 

Діти 14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

ОХД

А..8

Салат з свіжих огірків і помідорів

100

54,04

96

4,14

3,8

100

54,04

96

4,14

3,8

100

54,04

96

4,14

3,8

 

ТК№ 1.32

Я, Л,МП

Салат буряковий  з тушкованими яблуками з 15.10.2024

 

150/50

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,5

 

150/50

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,53

 

150/50

 

60

 

4,1

 

4,2

 

1,5

ТК№ 8.01

МП,Л,Г

Каша гречана з чебрецем

120

143

4,8

2,4

25,2

150

179

6,0

3,0

31,5

150

179

6,0

3,0

31,5

ТК№3,03

 

Омлет пухкий з орегано

50

5,5

5,0

5,0

78,5

50

5,5

5,0

5,0

78,5

50

5,5

5,0

5,0

78,5

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,86

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100/50

 

48

 

0,8

 

0,1

 

10,9

 

100/50

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100/50

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

Всього з салат буряковий

570

368,5

20,8

17,2

126

600

427,5

22,3

17,9

137,79

600

427,5

22,3

17,9

137,8

Всього з салат із свіжих огірків та помідорів

570

362,5

17,6

17,2

128,3

600

421

19,16

17,8

140,14

600

421

19,16

17,8

140,14

Вівторок

ТК№ 1.43

К

Асорті овочеве свіже або квашене

100

86

2,0

6,3

5,3

100

86

2,0

6,3

5,33

100

86

2,0

6,3

5,3

 

ТК№ 4.11

 

Курка запечена в соусі "Імбирному"

70

129

13,6

5,8

3,6

90

183

19,3

8,2

5,14

120

215

22,7

9,7

6,1

 

ТК№ 8.28

 

МП,Л

 

булгур

 

120

 

194

 

4,8

 

4,0

 

33,0

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

41,2

5

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

 

41,3

ТК № 07.           19

   

Бланманже

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

19,8

8

 

200

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

ТК №12.01

   

Персики

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

   

Хліб цільнозерновий

30

71

1,8

2,4

10

50

118

3,0

4,0

16,7

50

118

3,0

4,0

16,7

Всього

620

616

22,9

18,9

83,6

690

765

31

23,9

100,1

720

797

34,4

25,4

101,1

 

Середа 

 

ТК№1.01

МП, Я,Л,Г

Салат з томатів та цибулі маринованої

 

100

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

 

100

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

 

100

 

174

 

7,6

 

7,6

 

20,1

 

ТК№ 8.05

 

МП, Л,С

Ризотто  з зеленим горошком та твердим

сиром

 

135/50/15

 

191

 

6,1

 

7,0

 

26,0

 

155/50/15

 

191

 

6,1

 

7,0

 

26

 

155/50/15

 

239

 

7,7

 

8,7

 

32,6

Пром-вевироб.

   

Сік

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

ТК №12.01

   

Груші свіжі

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

 

100

 

71

 

1,1

 

0,2

 

16,4

Пром-вевироб.

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

Всього

580

596

17,7

17,2

92,8

620

643

18,9

18,8

99,5

605

690

20,4

20,5

106

Четвер

 

ТК№ 1.25

 

Салат з запеченої (свіжої)

Капусти

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

ТК№ 6.01

Г,Я,Р

Рибні нагетси

70

114

11,3

2,2

14,5

90

171

17,0

3,2

21,7

120

228

22,6

4,3

29,0

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре з орегано

 

120

 

163

 

2,8

 

7,4

 

21,1

 

150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

 

150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

ТК №11.10

   

Компот із сухофруктів  

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

 

200/25

 

0,6

 

0,0

 

0,0

 

0,17

ТК №12.01

   

Виноград свіжий

 

100

 

72

 

1,0

 

0,0

 

17,0

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

 

100

 

54

 

0,8

 

0,0

 

12,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Сир твердий 

 

15

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

15

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25

 

15

 

153

 

2,1

 

4,7

 

25,1

Всього

605

532,6

17,8

17,0

78,9

655

664,6

24,8

20,8

97,2

685

732,6

30,5

23,1

104,57

П’ятниця

 

ТК№ 1.09

 

Салат з квашених  (свіжих) огірків, свіжої (квашеної) капусти, моркви з горіхами

 

125/25

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

 

125/25

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

 

125/25

 

70

 

1,5

 

5,1

 

4,6

ТК№ 4.07

 

Курка по-італійськи

70

74

12,1

2,5

1,1

110

105

17,2

3,5

1,5

130

124

20,2

4,1

1,8

 

ТК№08,06

 

МП,Л

 

Горохове  пюре

 

120

 

164

 

3,7

 

3,0

 

30,1

 

150

 

164

 

3,7

 

3,0

30,1

2

 

150

 

205

 

4,7

 

3,8

 

37,7

ТК №07,19

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,4

 

125

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,36

 

125

 

77

 

3,8

 

3,0

 

6,4

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий

 

30

 

93

 

1,2

 

3,0

 

15,0

 

50

 

145

 

2,0

 

3,9

 

25,0

 

50

 

153

 

2,1

 

4,7

 

25,1

Всього

570

530

22,7

17,0

69,0

660

613

28,6

18,9

79,4

680

681

32,7

21,1

87,4

4 тиждень

Збірникрецептур,

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6-11 р.

Діти 11-14 р.

Діти 14-18р.

№ТК

         
     

Вихід,г

Енергоці

нністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 4.08

Г, МП,Л,Я

 

Курячий шніцель

 

70

 

149

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,9

 

120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

 

ТК№ 8.19

 

Салат з червоної капусти з соусом Вінігрет

 

110

 

177

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

110

 

236

 

5,2

 

14,6

 

21,0

 

110

 

236

 

5,2

 

14,6

 

21,0

ТК №11.03

   

Макарони  відварні

 

120

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

150

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

 

150

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

   

Йогурт

125

84,5

1,3

2,3

17,8

125

84,5

1,3

2,3

17,8

125

84,5

1,3

2,3

17,8

ТК №12.01

   

Сливи свіжі

 

100

 

9,5

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

9,5

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

9,5

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього

525

528

20,1

21,3

91,6

585

650

27

27,9

102,4

605

693

30,7

29,8

104,9

Вівторок

ТК№ 1.30

 

Салат з свіжої капусти , огірків та кропу

100

64

1,3

4,1

5,0

100

64

1,3

4,1

5,0

100

64

1,3

4,1

5,0

ТК№3,02

 

Скрамбл

50

5,0

5,5

5,5

78,5

50

5,0

5,5

5,5

78,5

50

5,0

5,5

5,5

78,5

   

Яблуко свіже

100

       

100

       

100

       
 

ТК№ 08.26

МП, Л,Я

Картопля  відварна

 

120

 

203

 

3,2

 

9,2

 

26,4

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35,0

 

150

 

305

 

4,9

 

12,0

 

43,5

Пром-вевироб.

   

Молоко кип’ячене

 

200

 

99

 

1,2

 

0,0

 

22,5

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

Пром-вевироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього

600,0

439

12,4

19

147,

650,0

525

14

20,6

163,

650,0

576

14,8

22

172,3

Середа

 

ТК№ 8.14

 

ГЦ

Салат із свіжих (квашених) огірків

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

ТК№ 6.03

 

Р

Риба тушкована з овочами під томатним

соусом

 

90/60

 

61

 

8,5

 

2,8

 

1,7

 

110/90

 

91

 

12,7

 

4,2

 

2,5

 

140/120

 

122

 

16,9

 

5,5

 

3,3

ТК№ 8.01

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

ТК №12.01

 

Нектарин 

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Пром-вевироб.

 

Г,МП,Л

Хліб цільнозерновий

 

30

 

89

 

1,2

 

2,6

 

15,0

 

50

 

142

 

2,0

 

3,5

 

25,0

 

50

 

156

 

2,0

 

5,1

 

25,1

Всього

640

553

21,5

17,3

81,2

710

669

27,6

20,4

98,0

740

714

32,0

23,0

99,0

Четвер

 

ТК№ 1.20

 

ГЦ

Салат з капусти, моркви та насінням соняшника

125/25

34

1,0

1,8

3,1

125/25

34

1,0

1,8

3,1

125/25

34

1,0

1,8

3,1

 

ТК№ 4.06

МП, Л,Я,Г

Котлета по-міланські з сиром

 

85/15

 

215

 

15,6

 

9,4

 

20,1

 

125/15

 

317

 

23,0

 

13,9

 

29,5

 

150/15

 

380

 

27,6

 

16,6

 

35,5

ТК№ 8.03

МП,Л

Рис з кмином

120

164

3,7

3,0

30,2

150

205

4,7

3,8

37,7

150

205

4,7

3,8

37,7

Пром-ве вироб.

   

сік

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

ТК №12.01

   

Груші свіжі

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

 

100

 

38

 

0,7

 

0,2

 

8,3

 

100

 

38

 

0,7

 

0,2

 

8,3

Всього

630

526

21,4

14,4

79,3

700

657

29,6

19,7

93,5

725

720

34,2

22,4

99,5

П’ятниця

ТК№07,20

 

Ліниві вареники зі сметаною

120/85/10

189

16,8

10,5

31,6

120/85/10

189

16,8

10,5

31,6

120/85/10

189

16,8

10,5

31,6

 

ТК№1.01

 

МП,Л

Салат з томатів з маринованою цибулею

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

 

100

 

48

 

1,0

 

2,4

 

5,3

ТК№ 8.06

 

Пюре горохове з  зеленого гороху

120

268

12,3

9,2

34,7

150

268

12,3

9,2

34,7

150

268

12,0

9,2

34,7

ТК №11.03

   

Узвар

 

200/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/25

 

108

 

0,3

 

0,9

 

24,9

ТК№

12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром-вевироб.

 

МП,Л,Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

92

 

1,8

 

4,8

 

10,1

 

50

 

147

 

3,0

 

7,2

 

16,7

 

50

 

150

 

3,0

 

7,6

 

16,7

Всього

670

730

32,5

28

112,

690

785

33,7

30,4

118,8

690

785

33,7

30,4

118,





 

Директор закладу

загальної  середньої  освіти                                                        ______________

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено