A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на весняний період

Дата: 05.03.2025 12:26
Кількість переглядів: 5

Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на весняний період

 

 

 

1тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

 

Наявні алергени

 

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14  р.

 

Діти 14-18 р.

 

 

 

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.23

 

Салат  з  капусти, з горошком,

насінням соняшнику

 

 

115

 

 

94

 

 

3,0

 

 

6,6

 

 

5,2

 

 

115

 

 

94

 

 

3,0

 

 

6,6

 

 

5,2

 

 

115

 

 

94

 

 

3,0

 

 

6,6

 

 

5,2

ТК№ 08.16

МП,Л,Г

Овочева паелья з куркумою

120

163,6

3,7

2,9

30,2

150

204,5

4,6

3,6

37,7

150

204,5

4,6

3,6

37,7

ТК№3,02

Я

Фритата

50

90,2

5,4

6,7

2,1

50

90,2

5,4

6,7

2,1

50

90,2

5,4

6,7

2,1

Пром-ве вироб.

 

Г, МП,Л

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

 

30/15

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

Пром-ве вироб.

 

 

Сік яблучно-вишневий

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

ТК №12.01

 

 

Апельсини

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

Всього

630

552,8

15,8

18.8

77.6

680

640.7

17.9

21.1

91.8

680

640.7

17.9

21.1

91.8

 

 

Вівторок

 

 

ТК№ 1.13

 

 

 Салат з огірків, петрушки з часником

 

100

 

74

 

0.7

 

3.6

 

9,7

 

100

 

74

 

0.7

 

3.6

 

9.7

 

100

 

74

 

0.7

 

3.6

 

9.7

 

ТК№ 4.09

Г,Л,Я,МП

Курячі нагетси

 

120/70

 

186

 

15,1

 

7,7

 

17,7

 

156/100

 

274

 

22,2

 

11,3

 

26,0

 

191/120

 

329

 

26,6

 

13,6

 

31,2

 

 

ТК№ 8.27

 

МП,Л

Сочевиця зі спеціями

 

120

 

184,9

 

14,0

 

2,4

 

29,8

 

150

 

231,2

 

17,5

 

3,1

 

37,3

 

150

 

231,2

 

17,5

 

3,1

 

37,3

 

Проми- ве вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

Проми -ве вироб.

 

  МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

ТК №12.01

 

 

Яблуко

 

100

 

5,4

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

1,5

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

5,4

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

Всього

595

595,2

36.3

20.4

99,3

681

  779.7

45.9

24.9

1245.1

716

838.6

50.3

27.2

130.3

 

Середа

 

 

ТК№ 1.19

 

МП,Л

Салат з моркви та капусти з сметано-хроновим соусом

 

100/15

 

134,5

5,5

8,5

9,5

 

100/15

 

134,5

5,5

8,5

9,5

 

100/15

 

134,5

5,5

8,5

9,5

 

ТК№ 4.03

МП,Л

Куліш з курячим м'ясом

161/70

270

15,6

12,2

26,7

244/100

375

21,7

16,9

37,0

264/120

450

26,1

20,3

44,5

 

Пром вироб

 

Сир твердий

7

26

1.7

2.1

0.3

7

26

1.7

2.1

0.3

7

26

1.7

2.1

0.3

 

ТК №11.04

 

 

Кисіль ягідний

 

200/48

84,2

03

0

19,9

 

200/48

84,2

03

0

19,9

 

200/48

84,2

03

0

19,9

 

ТК №12.01

 

 

 Ківі

 

64

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

64

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

64

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

Промис-ве вироб

 

Суміш сухофруктів

   25

104,2

3,12

4,62

12,04

    25

104,2

3,12

4,62

12,04

     25

104,2

3,12

4,62

12,04

 

Всього

572

637,9

27.6

27.6

77.4

655

  742.9

33.2

32.3

87.7

675

817.9

37.5

35.7

95.2

 

Четвер

 

 

ТК№ 1.09

 

 

Салат з свіжих огірків, капусти, моркви, горіхів

 

 

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

 

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

 

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

 

 

 

ТК№ 6.02

 

Р, Г,МП,Л

Риба запечена з морквою та цибулею під соусом

"Бешамель"

 

 

80/60

 

 

71

 

 

9,6

 

 

2,7

 

 

4,0

 

 

110/90

 

 

107

 

 

14,4

 

 

4,1

 

 

6,0

 

 

140/120

 

 

143

 

 

19,2

 

 

5,4

 

 

8,0

 

 №08.12

 

МП,Л

Картопля відварна з вершковим маслом

 

120

 

164

 

3,7

 

2,9

 

30,2

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

 

Пром-ве вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао на  молоці

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

ТК №12.01

 

 

Банан

 

100

95

1,5

0,2

21,8

 

100

95

1,5

0,2

21,8

 

100

95

1,5

0,2

21,8

 

Всього

630

552,3

22.08

15.18

83

710

  673.31

28.8

17,4

102.6

740

709.31

33.5

18,8

104.6

 

П’ятниця

 

 

ТК№ 8.19

 

Овочеве рагу

 

154/100

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

154/100

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

154/100

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

 

ТК №07.14

 

 

МП,Л

Запіканка рисово - сирна із

сметаною

 

 

200/32/18

 

 

340

 

 

10,9

 

 

11,55

 

 

47,24

 

 

200/32/18

 

 

340

 

 

10,9

 

 

11,55

 

 

47,24

 

 

200/32/20

 

 

340

 

 

10,9

 

 

11,55

 

 

47,24

 

ТК №11.03

 

Узвар

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

ТК 12.01

 

Яблука запечені з цукром

100

31,3

0,7

0,3

7,1

100

31,3

0,7

0,3

7,1

100

31,3

0,7

0,3

7,1

 

Всього

630

630

16

23,5

90,14

652

630

16

23,5

90,14

675

630

16

23,5

90,14

 

 

 

2тиждень

 

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14 р.

 

Діти 14-18р.

 

 

 

 

Вихід,г

Енерго цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В, г

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

 

Понеділок

 

 

 

ТК№ 1.43

 

Асорті овочеве свіже(квашене)

 

 

100

 

 

86

 

 

2,0

 

 

6,3

 

 

5,3

 

 

100

 

 

86

 

 

2,0

 

 

6,3

 

 

5,3

 

 

100

 

 

86

 

 

2,0

 

 

6,3

 

 

5,3

 

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре

 

120

162,6

2,8

7,4

21,1

 

150

203

3,5

9,3

26,3

 

150

203

3,5

9,3

26,3

 

 

Я

Яйце варене

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

 

ТК№3.02

Я,МП,Л

Скрамбл

50

78,5

5,5

5,0

5,0

50

78,5

5,5

5,0

5,0

50

78,5

5,5

5,0

5,0

 

Пром-ве вироб

 

Г

 

Хліб цільнозерновий із сиром твердим

 

30/15

 

126

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50/15

 

171

 

2,0

 

0,4

 

25

 

50/15

 

171

 

2,0

 

0,4

 

25

 

ТК №11.04

 

МП,Л

 

Кисіль ягідний

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

ТК №12.01

 

 

 Апельсин

 

52

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

52

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

52

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

Всього з яйце варене

557

556,5

13.2

14.92

78.4

657

   641,7

14.7

17.02

93.6

675

680

14.7

17.02

94,0

 

Всього з скрамбл

567

540,02

12.9

19.3

78.1

667

  625,4

13.7

21.4

93.3

685

685

13.7

21.0

93.3

 

Вівторок

 

Промве вироб.

 

МП,Л

 

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

 

ТК№ 1.01

 

Салат з свіжих томатів з маринованою цибулею

 

100

 

66.71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

 

100

 

66,71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

 

100

 

66,71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

 

ТК№ 08.06

МП,Л

Горохове пюре

120

280

14,9

12,0

30,3

150

280

20,7

16,7

42,1

150

280

20,7

16,7

42,1

 

ТК4.13

 

Курка тушкована в соусі гуляш з кмином

70

75

12,1

2,5

1,1

100

104

17,2

3,5

1,5

120

124

20,4

4,1

1,8

 

Пром-ве вироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

ТК №11.03

 

 

Узвар

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

ТК №12.01

 

 

Яблука  свіжі

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

Всього

615

627,0

33.2

23.6

85.5

695

701

45

30

108

715

720.1

48,1

30,1

108

 

 

 

Середа

 

 

ТК№ 1.20

 

Салат з капусти, морки, та зеленого горошку

 

124/100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

124/100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

124/100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

 

ТК№ 4.08

Г, Я,МП,Л

 

Курячий шніцель

 

99/70

 

148

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

136/100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,2

 

154/120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

 

ТК №10.05

 

 

Соус "Кетчуп"

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

 

ТК№ 8.01

 

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

 

120

 

133

 

4,1

 

3,1

 

24,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

 

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

ТК №12.01

 

 

Банани

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

Всього

593

543

22,9

20,1

71,7

660

640

30

24

82,6

678

683

33,4

25.8

85,8

 

Четвер

 

 

ТК№ 1.10

 

ГЦ

Салат зелений з огірків та томатів

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

 

ТК№ 6.07

Р,Я,Г

Котлета рибна

60

53,2

9,1

1,5

2,1

90

79,8

13,6

2,2

3,1

120

126,4

18,1

3,0

4,3

 

ТК №295

ЗР

 

 

МП,Л, Г

Макарони  відварні з вершковим маслом

 

 

120/3

 

 

191

 

 

3,5

 

 

4,3

 

 

26,5

 

 

150/3,5

 

 

231

 

 

4,4

 

 

5,4

 

 

33,2

 

 

150/3,5

 

 

231

 

 

4,4

 

 

5,4

 

 

33,2

 

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао на молоці

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

ТК №12.01

 

 

Апельсини

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

 

Пром-вевироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1.2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

Всього

613

532.8

33

24.6

74.1

694

645

39.2

26.6

91.8

724

691.07

44

27.4

93

 

 

 

П’ятниця

 

ТК№ 6 Клопотен

ко 2019

 

Салат з запеченої капусти

114/100

85

1,7

5,5

6,7

114/100

85

1,7

5,5

6,7

114/100

85

1,7

5,5

6,7

 

 

ТКОХД

1990р

 

МП,Л,

Г,Я,

Сирники з соусом сухофруктів

 

140/125/25

 

 

214

 

 

13,0

 

 

11,2

 

 

14,7

 

140/125/25

 

 

214

 

 

13,0

 

 

11,2

 

 

14,7

 

140/125/25

 

 

214

 

 

13,0

 

 

11,2

 

 

14,7

 

ТК№ 8.15

МП,Л,Г

Кус-кус (розсипчастий)

120

156

4,7

2,6

26,4

150

195

5,8

3,3

33,0

150

195

5,8

3,3

33,0

 

Пром-ве вироб.

 

 

Сік яблучно-вишневий

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

ТК №12.01

 

 

Ківі

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

 

 

Всього

630

577

21,2

19,5

76

720

616

22,3

20,2

82,5

729

616

22,3

20,2

82,5

 

3 тиждень

 

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти11-14 р.

 

Діти 14-18р.

 

 

 

 

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

 

Понеділок

 

ТК№1.29

 

Салат з капусти, огірків та кропу

100

57

1,4

3,2

4,5

100

57

1,4

3,2

4,5

100

57

1,4

3,2

4,5

 

ТК№ 8.01

МП,Л,Г

Каша гречана з чебрецем

120

143

4,8

2,4

25,2

150

179

6,0

3,0

31,5

150

  210

6,0

3,0

31,5

 

ТК№3,03

 

Омлет пухкий з орегано

50

78,5

 

5,0

5,0

5,5

50

   78,5

 

5,0

5,0

5,5

50

   78,5

5,0

5,0

5,5

 

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао на молоці

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,86

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

 

ТК №12.01

 

 

Яблука

 

100

 

22

 

1,5

 

0,2

 

1,8

 

100

 

22

 

1,5

 

0,2

 

1,8

 

100

 

22

 

1,5

 

0,2

 

1,8

 

Промве вироб

 

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

 

Всього

600

480,5

20

16.5

61.9

650

   561.5

22

17.3

78.2

680

    592.5

22

17.3

78.2

 

 

Вівторок

 

 

ТК№ 1.43

К

Асорті овочеве свіже або квашене

100

86

2,0

6,3

5,3

100

86

2,0

6,3

5,33

100

86

2,0

6,3

5,3

 

 

ТК№ 4.11

 

Курка запечена в соусі "Імбирному"

70

129

13,6

5,8

3,6

90

183

19,3

8,2

5,14

120

215

22,7

9,7

6,1

 

 

ТК№ 8.28

 

МП,Л

 

Булгур

 

120

 

194

 

4,8

 

4,0

 

33,0

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

41,2

5

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

 

41,3

 

ТК № 07.           19

 

МП,Л

Бланманже

 

220

 

84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

 

220

 

84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

 

220

 

     84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

 

ТК №12.01

 

 

Банани

 

100

 

95

 

1.5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1.5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1.5

 

0,2

 

21,8

 

 

 

Суміш сухофруктів

25

      0,4

0,3

1,2

23

25

     0,4

0,3

1,2

23

25

     0,4

0,3

1,2

23

 

Всього

625

588.4

25.7

20.6

91.7

685

690.4

32.6

24

101.5

715

722.4

36

25.5

102,5

 

 

Середа

 

 

 

ТК№1.02

 

Салат з томатів з солодким перцем

 

75

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

75

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

75

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

 

По Клопотенко

 

 

 

Плов овочевий

 

 

120

 

 

165

 

 

6,1

 

 

7,0

 

 

23,0

 

 

150

 

 

189

 

 

9,1

 

 

10

 

 

32

 

 

150

 

 

189

 

 

9.1

 

 

10

 

 

32

 

ТК№07.12

МП,Л,Г

Запіканка сирна з бананом  та сметаною

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

 

Пром-ве вироб.

 

 

Сік мультифруктовий

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

ТК №12.01

 

 

Ківі

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

 

Пром-ве вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

 30

    68

1,2

0,2

15

50

     113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

 

Всього

630

690.5

27.1

21

102

720

759.5

30.9

24.19

121

725

759.5

31

24.2

121

 

Четвер

 

 

ТК№ 1.25

 

Салат з запеченої (свіжої)

Капусти

 

115/ 100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

115/ 100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

115/ 100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

ТК№ 6.01

Г,Я,Р

Рибні нагетси

70

114

11,3

2,2

14,5

90

171

17,0

3,2

21,7

120

228

22,6

4,3

29,0

 

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре з орегано

 

141/120

 

163

 

2,8

 

7,4

 

21,1

 

170/ 150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

 

170/ 150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

 

Пром-вевироб.

 

МП,Л

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

ТК №11.03

 

 

 Узвар 

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

ТК №12.01

 

Яблуко

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

Всього

621

542

20

19,6

76,4

670

639

26,4

22,5

89

700

696

32

23,6

96,2

 

П’ятниця

 

 

 

ТК№ 08.14

 

Овочі припущені під соусом бешамель

 

 

183/

100

 

 

73,6

 

 

4,1

 

 

2,7

 

 

7,7

 

 

183/

100

 

 

73,6

 

 

4,1

 

 

2,7

 

 

7,7

 

 

183/

100

 

 

73,6

 

 

4,1

 

 

2,7

 

 

7,7

 

ТК№ 4.07

 

Курка по-італійськи

70

74

12,1

2,5

1,1

110

105

17,2

3,5

1,5

130

124

20,2

4,1

1,8

 

 

ТК№08,06

 

МП,Л

 

Горохове  пюре

 

120

 

164

 

3,7

 

3,0

 

30,1

 

150

 

205

 

3,7

 

3,0

30,1

2

 

150

 

205

 

4,7

 

3,8

 

37,7

 

Пром-ве вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

   113

2,0

0,4

25

 

ТК №07,19

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,4

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,36

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,4

 

ТК №12.18

 

 

Желе з яблук

 

230

78

3,7

0,26

16,4

 

230

78

3,7

0,26

16,4

 

230

78

3,7

0,26

16,4

 

ТК 12.01

 

Апельсин

65

12

0,2

0,1

2,4

65

12

0,2

0,1

2,4

65

12

0,2

0,1

2,4

 

Всього

623

566,6

28.8

11.8

79,1

715

   683,6

31,2

13

89,5

83

702,6

38.7

14.4

97,4

 

 

4 тиждень

 

Збірникрецептур,

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6-11 р.

Діти 11-14 р.

Діти 14-18р.

 

№ТК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихід,г

Енергоці

нністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

 

Понеділок

 

 

ТК№ 1.34

 

 

Салат з капусти та огірка зі сметаною

 

 

100/12

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

 

100/12

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

 

100/12

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

 

ТК№ 3.02

 

Я,МП,Л

 

Скрамбл

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

 

ТК №08.26

ПМ,Л

 

Картопля відварна

 

120

 

203

 

3,2

 

9,2

 

26,4

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35

 

Пром виробн

 

Сир твердий

7

26

1.7

2.1

0,3

7

26

1.7

2.1

0,3

7

26

1.7

2.1

0,3

 

Промвироб.

Г

Хліб цільнозерновий

 

 30

     68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

 

ТК 109 за Клопотенком

МП,Л

 Чай з міліси

200

32

3,75

3,05

6,36

200

32

3,75

3,05

6,36

200

32

3,75

3,05

6,36

 

ТК№12.01

 

Яблуко

100

38

0,8

0,2

9,0

100

38

0,8

0,2

9,0

100

38

0,8

0,2

9,0

 

Промвироб

 

Суміш сухофруктів (горіхи, курага, чорнослив)

   25

104,2

3,12

4,6

12,04

   25

104,2

3,12

4,6

12,04

   25

104,2

3,12

4,6

12,04

 

Всього

634

632.5

21

26.6

88.3

694

728.53

22.7

28.2

106.85

694

728.53

22.7

28.2

106.85

 

 

Вівторок

 

ТК№ 6 по Клопотенко

 

Салат з запеченої(свіжої) капусти

104/100

77

3,9

1,0

15,8

104/100

77

3,9

1,0

15,8

104/100

77

3,9

1,0

15,8

 

ТК№4.08

ПМ,Л,Я,Г

Курячий шніцель

70

149

13,1

6,9

11,3

100

212

18,7

9,9

16,9

120

255

22,4

11,8

19,4

 

 

ТК№ 11.03

МП,Л

Макарони відварні

 

120

 

128

 

0,2

 

0,9

 

24,9

 

150

 

165

 

0,8

 

1,2

 

34,5

 

150

 

165

 

0,8

 

1,2

 

34,5

 

Пром.вироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

 

ТК№12.01

 

 Банани

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

 

Всього

529

533.5

20

20,3

91,6

609

633.5

26.2

14.6

106.8

699

676,5

29.9

15.5

109.3

 

Середа

 

 

ТК№ 8.14

 

ГЦ

 Салат із свіжих (квашених) огірків

 

90

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

90

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

90

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

 

 

ТК№ 6.03

 

 

Р

Риба тушкована з овочами під томатним

соусом

 

 

90/60

 

 

61

 

 

8,5

 

 

2,8

 

 

1,7

 

 

110/90

 

 

91

 

 

12,7

 

 

4,2

 

 

2,5

 

 

140/120

 

 

122

 

 

16,9

 

 

5,5

 

 

3,3

 

ТК№ 8.01

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

 

Пром.вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

 

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао на молоці

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

ТК №12.01

 

Апельсин

100

50

0,9

0,2

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

 

Всього

620

487

20.9

14.9

70,4

700

595

27

17.3

87,2

730

626

31,2

18.6

88,0

 

Четвер

 

 

ТК№ 1.19

 

 

Салат з капусти, моркви з сметанно - хроновим соусом

95/

20

64,03

1,37

3,21

7,06

95/20

64,03

1,37

3,21

7,06

95/20

64,03

1,37

3,21

7,06

 

 

ТК№ 4.06

МП, Л,Я,Г

Котлета по-міланські з сиром

 

85/70.7

 

215

 

15,6

 

9,4

 

20,1

 

125/100/7

 

317

 

23,0

 

13,9

 

29,5

 

150/120/7

 

380

 

27,6

 

16,6

 

35,5

 

ТК№ 8.16

МП,Л

Овочева паелья  з куркумою

120

164

3,7

3,0

30,2

150

205

4,7

3,8

37,7

150

205

4,7

3,8

37,7

 

Пром-ве вироб

 

 

Сік мультивітамінний

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

ТК №12.01

 

 

 Ківі

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

Всього

625

548

21,3

16

83,3

695

691

29,6

21,2

100

720

754

34,2

24

106

 

П’ятниця

 

ТК№07,20

МП,Л,Г

Ліниві вареники зі сметаною

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

 

 

 ТК 1.02

 

Салат із томатів та солодкого перцю

 

 

 

100

 

 

6,67

 

 

1,84

 

 

3,49

 

 

2,08

 

 

 

100

 

 

6,67

 

 

1,84

 

 

3,49

 

 

2,08

 

 

 

100

 

 

6,67

 

 

1,84

 

 

3,49

 

 

2,08

 

ТК№ 8.06

МП,Л

Пюре горохове з  зеленого гороху

120

173

10,2

4,16

14,7

150

216

12,5

5,20

18,3

150

216

12,5

5,20

18,3

 

Пром.вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

 

ТК №11.03

 

 

Узвар

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

ТК№

12.01

 

 

Яблука свіжі

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

Всього

625

610.3

32,7

23,3

85

719

   698.3

35.8

25

98,5

729

688.37

35.8

25

98,5

 

                                                                       

 

 

 

 

Директор закладу

загальної середньої освіти                                                        ______________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено