Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на весняний період
Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на весняний період
1тиждень |
|||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти 11-14 р. |
Діти 14-18 р. |
||||||||||||
|
|
|
Вихід,г |
Енергоцінність ккал |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
Понеділок |
|||||||||||||||||
ТК№ 1.23 |
|
Салат з капусти, з горошком, насінням соняшнику |
115 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
115 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
115 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
ТК№ 08.16 |
МП,Л,Г |
Овочева паелья з куркумою |
120 |
163,6 |
3,7 |
2,9 |
30,2 |
150 |
204,5 |
4,6 |
3,6 |
37,7 |
150 |
204,5 |
4,6 |
3,6 |
37,7 |
ТК№3,02 |
Я |
Фритата |
50 |
90,2 |
5,4 |
6,7 |
2,1 |
50 |
90,2 |
5,4 |
6,7 |
2,1 |
50 |
90,2 |
5,4 |
6,7 |
2,1 |
Пром-ве вироб. |
Г, МП,Л |
Хліб цільнозерновий з сиром твердим |
30/15 |
71 |
1,8 |
2,4 |
10,0 |
50/15 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
50/15 |
118 |
3,0 |
4,0 |
16,7 |
Пром-ве вироб. |
|
Сік яблучно-вишневий |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
ТК №12.01 |
|
Апельсини |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
Всього |
630 |
552,8 |
15,8 |
18.8 |
77.6 |
680 |
640.7 |
17.9 |
21.1 |
91.8 |
680 |
640.7 |
17.9 |
21.1 |
91.8 |
Вівторок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.13 |
|
Салат з огірків, петрушки з часником |
100 |
74 |
0.7 |
3.6 |
9,7 |
100 |
74 |
0.7 |
3.6 |
9.7 |
100 |
74 |
0.7 |
3.6 |
9.7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.09 |
Г,Л,Я,МП |
Курячі нагетси |
120/70 |
186 |
15,1 |
7,7 |
17,7 |
156/100 |
274 |
22,2 |
11,3 |
26,0 |
191/120 |
329 |
26,6 |
13,6 |
31,2 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.27 |
МП,Л |
Сочевиця зі спеціями |
120 |
184,9 |
14,0 |
2,4 |
29,8 |
150 |
231,2 |
17,5 |
3,1 |
37,3 |
150 |
231,2 |
17,5 |
3,1 |
37,3 |
|
|||||||||||||||||
Проми- ве вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
|
|||||||||||||||||
Проми -ве вироб. |
МП,Л |
Йогурт |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Яблуко |
100 |
5,4 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
1,5 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
5,4 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
595 |
595,2 |
36.3 |
20.4 |
99,3 |
681 |
779.7 |
45.9 |
24.9 |
1245.1 |
716 |
838.6 |
50.3 |
27.2 |
130.3 |
|
|||||||||||||||||||
Середа |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.19 |
МП,Л |
Салат з моркви та капусти з сметано-хроновим соусом |
100/15 |
134,5 |
5,5 |
8,5 |
9,5 |
100/15 |
134,5 |
5,5 |
8,5 |
9,5 |
100/15 |
134,5 |
5,5 |
8,5 |
9,5 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.03 |
МП,Л |
Куліш з курячим м'ясом |
161/70 |
270 |
15,6 |
12,2 |
26,7 |
244/100 |
375 |
21,7 |
16,9 |
37,0 |
264/120 |
450 |
26,1 |
20,3 |
44,5 |
|
|||||||||||||||||
Пром вироб |
|
Сир твердий |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0.3 |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0.3 |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0.3 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.04 |
|
Кисіль ягідний |
200/48 |
84,2 |
03 |
0 |
19,9 |
200/48 |
84,2 |
03 |
0 |
19,9 |
200/48 |
84,2 |
03 |
0 |
19,9 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Ківі |
64 |
19,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
64 |
19,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
64 |
19,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
|
|||||||||||||||||
Промис-ве вироб |
|
Суміш сухофруктів |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,62 |
12,04 |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,62 |
12,04 |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,62 |
12,04 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
572 |
637,9 |
27.6 |
27.6 |
77.4 |
655 |
742.9 |
33.2 |
32.3 |
87.7 |
675 |
817.9 |
37.5 |
35.7 |
95.2 |
|
|||||||||||||||||||
Четвер |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.09 |
|
Салат з свіжих огірків, капусти, моркви, горіхів
|
100 |
70,31 |
1.48 |
5,08 |
4,60 |
100 |
70,31 |
1.48 |
5,08 |
4,60 |
100 |
70,31 |
1.48 |
5,08 |
4,60 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 6.02 |
Р, Г,МП,Л |
Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" |
80/60 |
71 |
9,6 |
2,7 |
4,0 |
110/90 |
107 |
14,4 |
4,1 |
6,0 |
140/120 |
143 |
19,2 |
5,4 |
8,0 |
|
|||||||||||||||||
№08.12 |
МП,Л |
Картопля відварна з вершковим маслом |
120 |
164 |
3,7 |
2,9 |
30,2 |
150 |
204 |
4,7 |
3,6 |
37,8 |
150 |
204 |
4,7 |
3,6 |
37,8 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао на молоці |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Банан |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
630 |
552,3 |
22.08 |
15.18 |
83 |
710 |
673.31 |
28.8 |
17,4 |
102.6 |
740 |
709.31 |
33.5 |
18,8 |
104.6 |
|
|||||||||||||||||||
П’ятниця |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 8.19 |
|
Овочеве рагу |
154/100 |
177,2 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
154/100 |
177,2 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
154/100 |
177,2 |
3,9 |
11,0 |
15,8 |
|
|||||||||||||||||
ТК №07.14 |
МП,Л |
Запіканка рисово - сирна із сметаною |
200/32/18 |
340 |
10,9 |
11,55 |
47,24 |
200/32/18 |
340 |
10,9 |
11,55 |
47,24 |
200/32/20 |
340 |
10,9 |
11,55 |
47,24 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.03 |
|
Узвар |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
|
|||||||||||||||||
ТК 12.01 |
|
Яблука запечені з цукром |
100 |
31,3 |
0,7 |
0,3 |
7,1 |
100 |
31,3 |
0,7 |
0,3 |
7,1 |
100 |
31,3 |
0,7 |
0,3 |
7,1 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
630 |
630 |
16 |
23,5 |
90,14 |
652 |
630 |
16 |
23,5 |
90,14 |
675 |
630 |
16 |
23,5 |
90,14 |
|
|||||||||||||||||||
2тиждень |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти 11-14 р. |
Діти 14-18р. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Вихід,г |
Енерго цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В, г |
|
|||||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|
|||||||||||||||||
Понеділок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.43 |
|
Асорті овочеве свіже(квашене) |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.13 |
МП,Л |
Картопляне пюре |
120 |
162,6 |
2,8 |
7,4 |
21,1 |
150 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,3 |
150 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,3 |
|
|||||||||||||||||
|
Я |
Яйце варене |
1(40) |
95 |
6,5 |
0,62 |
5,3 |
1(40) |
95 |
6,5 |
0,62 |
5,3 |
1(40) |
95 |
6,5 |
0,62 |
5,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК№3.02 |
Я,МП,Л |
Скрамбл |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб |
Г |
Хліб цільнозерновий із сиром твердим |
30/15 |
126 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50/15 |
171 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50/15 |
171 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.04 |
МП,Л |
Кисіль ягідний |
200/48 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
200/48 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
200/48 |
84 |
0,3 |
0,0 |
19,9 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Апельсин |
52 |
2,7 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
52 |
2,7 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
52 |
2,7 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього з яйце варене |
557 |
556,5 |
13.2 |
14.92 |
78.4 |
657 |
641,7 |
14.7 |
17.02 |
93.6 |
675 |
680 |
14.7 |
17.02 |
94,0 |
|
|||||||||||||||||||
Всього з скрамбл |
567 |
540,02 |
12.9 |
19.3 |
78.1 |
667 |
625,4 |
13.7 |
21.4 |
93.3 |
685 |
685 |
13.7 |
21.0 |
93.3 |
|
|||||||||||||||||||
Вівторок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Промве вироб. |
МП,Л |
Сир твердий |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 1.01 |
|
Салат з свіжих томатів з маринованою цибулею |
100 |
66.71 |
1,01 |
3,63 |
7,45 |
100 |
66,71 |
1,01 |
3,63 |
7,45 |
100 |
66,71 |
1,01 |
3,63 |
7,45 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 08.06 |
МП,Л |
Горохове пюре |
120 |
280 |
14,9 |
12,0 |
30,3 |
150 |
280 |
20,7 |
16,7 |
42,1 |
150 |
280 |
20,7 |
16,7 |
42,1 |
|
|||||||||||||||||
ТК4.13 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш з кмином |
70 |
75 |
12,1 |
2,5 |
1,1 |
100 |
104 |
17,2 |
3,5 |
1,5 |
120 |
124 |
20,4 |
4,1 |
1,8 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.03 |
|
Узвар |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Яблука свіжі |
100 |
4,2 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
100 |
4,2 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
100 |
4,2 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
615 |
627,0 |
33.2 |
23.6 |
85.5 |
695 |
701 |
45 |
30 |
108 |
715 |
720.1 |
48,1 |
30,1 |
108 |
|
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Середа |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.20 |
|
Салат з капусти, морки, та зеленого горошку |
124/100 |
67,98 |
1,98 |
3,65 |
6,21 |
124/100 |
67,98 |
1,98 |
3,65 |
6,21 |
124/100 |
67,98 |
1,98 |
3,65 |
6,21 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.08 |
Г, Я,МП,Л |
Курячий шніцель |
99/70 |
148 |
13,1 |
6,9 |
11,3 |
136/100 |
212 |
18,7 |
9,9 |
16,2 |
154/120 |
255 |
22,4 |
11,8 |
19,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК №10.05 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
25 |
13 |
0,3 |
0,0 |
3,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.01 |
МП,Л |
Гречана каша з чебрецем |
120 |
133 |
4,1 |
3,1 |
24,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
|
|||||||||||||||||
Пром-вевироб. |
МП,Л |
Йогурт |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
125 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Банани |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
593 |
543 |
22,9 |
20,1 |
71,7 |
660 |
640 |
30 |
24 |
82,6 |
678 |
683 |
33,4 |
25.8 |
85,8 |
|
|||||||||||||||||||
Четвер |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.10 |
ГЦ |
Салат зелений з огірків та томатів |
100 |
86,67 |
14,4 |
3,49 |
12,08 |
100 |
86,67 |
14,4 |
3,49 |
12,08 |
100 |
86,67 |
14,4 |
3,49 |
12,08 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 6.07 |
Р,Я,Г |
Котлета рибна |
60 |
53,2 |
9,1 |
1,5 |
2,1 |
90 |
79,8 |
13,6 |
2,2 |
3,1 |
120 |
126,4 |
18,1 |
3,0 |
4,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК №295 ЗР |
МП,Л, Г |
Макарони відварні з вершковим маслом |
120/3 |
191 |
3,5 |
4,3 |
26,5 |
150/3,5 |
231 |
4,4 |
5,4 |
33,2 |
150/3,5 |
231 |
4,4 |
5,4 |
33,2 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао на молоці |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
200 |
84 |
4,6 |
4,1 |
7,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Апельсини |
100 |
50 |
0,2 |
11,0 |
11,0 |
100 |
50 |
0,2 |
11,0 |
11,0 |
100 |
50 |
0,2 |
11,0 |
11,0 |
|
|||||||||||||||||
Пром-вевироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1.2 |
0,2 |
15,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25,0 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
613 |
532.8 |
33 |
24.6 |
74.1 |
694 |
645 |
39.2 |
26.6 |
91.8 |
724 |
691.07 |
44 |
27.4 |
93 |
|
|||||||||||||||||||
П’ятниця |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 6 Клопотен ко 2019 |
|
Салат з запеченої капусти |
114/100 |
85 |
1,7 |
5,5 |
6,7 |
114/100 |
85 |
1,7 |
5,5 |
6,7 |
114/100 |
85 |
1,7 |
5,5 |
6,7 |
|
|||||||||||||||||
ТКОХД 1990р |
МП,Л, Г,Я, |
Сирники з соусом сухофруктів |
140/125/25 |
214 |
13,0 |
11,2 |
14,7 |
140/125/25 |
214 |
13,0 |
11,2 |
14,7 |
140/125/25 |
214 |
13,0 |
11,2 |
14,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.15 |
МП,Л,Г |
Кус-кус (розсипчастий) |
120 |
156 |
4,7 |
2,6 |
26,4 |
150 |
195 |
5,8 |
3,3 |
33,0 |
150 |
195 |
5,8 |
3,3 |
33,0 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
|
Сік яблучно-вишневий |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
200 |
84 |
1,0 |
0,0 |
19,1 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Ківі |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
|
|||||||||||||||||
|
|
Всього |
630 |
577 |
21,2 |
19,5 |
76 |
720 |
616 |
22,3 |
20,2 |
82,5 |
729 |
616 |
22,3 |
20,2 |
82,5 |
|
|||||||||||||||||
3 тиждень |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Збірник рецептур, №ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти11-14 р. |
Діти 14-18р. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Вихід,г |
Енергоцінність ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго-цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
|
|||||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|
|||||||||||||||||
Понеділок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№1.29 |
|
Салат з капусти, огірків та кропу |
100 |
57 |
1,4 |
3,2 |
4,5 |
100 |
57 |
1,4 |
3,2 |
4,5 |
100 |
57 |
1,4 |
3,2 |
4,5 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.01 |
МП,Л,Г |
Каша гречана з чебрецем |
120 |
143 |
4,8 |
2,4 |
25,2 |
150 |
179 |
6,0 |
3,0 |
31,5 |
150 |
210 |
6,0 |
3,0 |
31,5 |
|
|||||||||||||||||
ТК№3,03 |
|
Омлет пухкий з орегано |
50 |
78,5
|
5,0 |
5,0 |
5,5 |
50 |
78,5
|
5,0 |
5,0 |
5,5 |
50 |
78,5 |
5,0 |
5,0 |
5,5 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао на молоці |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,9 |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,86 |
200 |
112 |
6,1 |
5,5 |
9,9 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Яблука |
100 |
22 |
1,5 |
0,2 |
1,8 |
100 |
22 |
1,5 |
0,2 |
1,8 |
100 |
22 |
1,5 |
0,2 |
1,8 |
|
|||||||||||||||||
Промве вироб |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
600 |
480,5 |
20 |
16.5 |
61.9 |
650 |
561.5 |
22 |
17.3 |
78.2 |
680 |
592.5 |
22 |
17.3 |
78.2 |
|
|||||||||||||||||||
Вівторок
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.43 |
К |
Асорті овочеве свіже або квашене |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,33 |
100 |
86 |
2,0 |
6,3 |
5,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.11 |
|
Курка запечена в соусі "Імбирному" |
70 |
129 |
13,6 |
5,8 |
3,6 |
90 |
183 |
19,3 |
8,2 |
5,14 |
120 |
215 |
22,7 |
9,7 |
6,1 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.28 |
МП,Л |
Булгур |
120 |
194 |
4,8 |
4,0 |
33,0 |
150 |
242 |
6,0 |
5,0 |
41,2 5 |
150 |
242 |
6,0 |
5,0 |
41,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК № 07. 19 |
МП,Л |
Бланманже |
220 |
84 |
3,5 |
3,1 |
5,0 |
220 |
84 |
3,5 |
3,1 |
5,0 |
220 |
84 |
3,5 |
3,1 |
5,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Банани |
100 |
95 |
1.5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1.5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1.5 |
0,2 |
21,8 |
|
|||||||||||||||||
|
|
Суміш сухофруктів |
25 |
0,4 |
0,3 |
1,2 |
23 |
25 |
0,4 |
0,3 |
1,2 |
23 |
25 |
0,4 |
0,3 |
1,2 |
23 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
625 |
588.4 |
25.7 |
20.6 |
91.7 |
685 |
690.4 |
32.6 |
24 |
101.5 |
715 |
722.4 |
36 |
25.5 |
102,5 |
|
|||||||||||||||||||
Середа
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№1.02 |
|
Салат з томатів з солодким перцем |
75 |
67 |
1,55 |
3,19 |
9,23 |
75 |
67 |
1,55 |
3,19 |
9,23 |
75 |
67 |
1,55 |
3,19 |
9,23 |
|
|||||||||||||||||
По Клопотенко |
|
Плов овочевий |
120 |
165 |
6,1 |
7,0 |
23,0 |
150 |
189 |
9,1 |
10 |
32 |
150 |
189 |
9.1 |
10 |
32 |
|
|||||||||||||||||
ТК№07.12 |
МП,Л,Г |
Запіканка сирна з бананом та сметаною |
150/85/15 |
274 |
16,6 |
10,4 |
28,3 |
150/85/15 |
274 |
16,6 |
10,4 |
28,3 |
150/85/15 |
274 |
16,6 |
10,4 |
28,3 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
|
Сік мультифруктовий |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
200 |
89 |
1,1 |
0,0 |
20,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Ківі |
60 |
27,5 |
0,6 |
0,2 |
5,9 |
60 |
27,5 |
0,6 |
0,2 |
5,9 |
60 |
27,5 |
0,6 |
0,2 |
5,9 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
630 |
690.5 |
27.1 |
21 |
102 |
720 |
759.5 |
30.9 |
24.19 |
121 |
725 |
759.5 |
31 |
24.2 |
121 |
|
|||||||||||||||||||
Четвер |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.25 |
|
Салат з запеченої (свіжої) Капусти |
115/ 100 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
115/ 100 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
115/ 100 |
94 |
1,5 |
4,8 |
11,1 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 6.01 |
Г,Я,Р |
Рибні нагетси |
70 |
114 |
11,3 |
2,2 |
14,5 |
90 |
171 |
17,0 |
3,2 |
21,7 |
120 |
228 |
22,6 |
4,3 |
29,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.13 |
МП,Л |
Картопляне пюре з орегано |
141/120 |
163 |
2,8 |
7,4 |
21,1 |
170/ 150 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,4 |
170/ 150 |
203 |
3,5 |
9,3 |
26,4 |
|
|||||||||||||||||
Пром-вевироб. |
МП,Л |
Сир твердий |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
15 |
52 |
3,4 |
4,3 |
0,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.03 |
|
Узвар |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
20 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Яблуко |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38,0 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
621 |
542 |
20 |
19,6 |
76,4 |
670 |
639 |
26,4 |
22,5 |
89 |
700 |
696 |
32 |
23,6 |
96,2 |
|
|||||||||||||||||||
П’ятниця
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 08.14 |
|
Овочі припущені під соусом бешамель |
183/ 100 |
73,6 |
4,1 |
2,7 |
7,7 |
183/ 100 |
73,6 |
4,1 |
2,7 |
7,7 |
183/ 100 |
73,6 |
4,1 |
2,7 |
7,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.07 |
|
Курка по-італійськи |
70 |
74 |
12,1 |
2,5 |
1,1 |
110 |
105 |
17,2 |
3,5 |
1,5 |
130 |
124 |
20,2 |
4,1 |
1,8 |
|
|||||||||||||||||
ТК№08,06 |
МП,Л |
Горохове пюре |
120 |
164 |
3,7 |
3,0 |
30,1 |
150 |
205 |
3,7 |
3,0 |
30,1 2 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
ТК №07,19 |
МП,Л |
Йогурт |
125 |
97 |
3,8 |
3,0 |
6,4 |
125 |
97 |
3,8 |
3,0 |
6,36 |
125 |
97 |
3,8 |
3,0 |
6,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.18 |
|
Желе з яблук |
230 |
78 |
3,7 |
0,26 |
16,4 |
230 |
78 |
3,7 |
0,26 |
16,4 |
230 |
78 |
3,7 |
0,26 |
16,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК 12.01 |
|
Апельсин |
65 |
12 |
0,2 |
0,1 |
2,4 |
65 |
12 |
0,2 |
0,1 |
2,4 |
65 |
12 |
0,2 |
0,1 |
2,4 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
623 |
566,6 |
28.8 |
11.8 |
79,1 |
715 |
683,6 |
31,2 |
13 |
89,5 |
83 |
702,6 |
38.7 |
14.4 |
97,4 |
|
|||||||||||||||||||
4 тиждень |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Збірникрецептур, |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6-11 р. |
Діти 11-14 р. |
Діти 14-18р. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||
№ТК |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Вихід,г |
Енергоці нністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго- цінністьккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
Вихід,г |
Енерго- цінність,ккал |
Б,г |
Ж,г |
В,г |
|
|||||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|
|||||||||||||||||
Понеділок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.34 |
|
Салат з капусти та огірка зі сметаною |
100/12 |
82,83 |
1,77 |
2,21 |
14,15 |
100/12 |
82,83 |
1,77 |
2,21 |
14,15 |
100/12 |
82,83 |
1,77 |
2,21 |
14,15 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 3.02 |
Я,МП,Л |
Скрамбл |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
50 |
78,5 |
5,5 |
5,0 |
5,0 |
|
|||||||||||||||||
ТК №08.26 |
ПМ,Л |
Картопля відварна |
120 |
203 |
3,2 |
9,2 |
26,4 |
150 |
254 |
4,1 |
10,6 |
35 |
150 |
254 |
4,1 |
10,6 |
35 |
|
|||||||||||||||||
Пром виробн |
|
Сир твердий |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0,3 |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0,3 |
7 |
26 |
1.7 |
2.1 |
0,3 |
|
|||||||||||||||||
Промвироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий
|
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
ТК 109 за Клопотенком |
МП,Л |
Чай з міліси |
200 |
32 |
3,75 |
3,05 |
6,36 |
200 |
32 |
3,75 |
3,05 |
6,36 |
200 |
32 |
3,75 |
3,05 |
6,36 |
|
|||||||||||||||||
ТК№12.01 |
|
Яблуко |
100 |
38 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
100 |
38 |
0,8 |
0,2 |
9,0 |
|
|||||||||||||||||
Промвироб |
|
Суміш сухофруктів (горіхи, курага, чорнослив) |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,6 |
12,04 |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,6 |
12,04 |
25 |
104,2 |
3,12 |
4,6 |
12,04 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
634 |
632.5 |
21 |
26.6 |
88.3 |
694 |
728.53 |
22.7 |
28.2 |
106.85 |
694 |
728.53 |
22.7 |
28.2 |
106.85 |
|
|||||||||||||||||||
Вівторок |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 6 по Клопотенко |
|
Салат з запеченої(свіжої) капусти |
104/100 |
77 |
3,9 |
1,0 |
15,8 |
104/100 |
77 |
3,9 |
1,0 |
15,8 |
104/100 |
77 |
3,9 |
1,0 |
15,8 |
|
|||||||||||||||||
ТК№4.08 |
ПМ,Л,Я,Г |
Курячий шніцель |
70 |
149 |
13,1 |
6,9 |
11,3 |
100 |
212 |
18,7 |
9,9 |
16,9 |
120 |
255 |
22,4 |
11,8 |
19,4 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 11.03 |
МП,Л |
Макарони відварні |
120 |
128 |
0,2 |
0,9 |
24,9 |
150 |
165 |
0,8 |
1,2 |
34,5 |
150 |
165 |
0,8 |
1,2 |
34,5 |
|
|||||||||||||||||
Пром.вироб. |
МП,Л |
Йогурт |
125 |
84,5 |
1,3 |
2,3 |
17,8 |
125 |
84,5 |
1,3 |
2,3 |
17,8 |
125 |
84,5 |
1,3 |
2,3 |
17,8 |
|
|||||||||||||||||
ТК№12.01 |
|
Банани |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
100 |
95 |
1,5 |
0,2 |
21,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
529 |
533.5 |
20 |
20,3 |
91,6 |
609 |
633.5 |
26.2 |
14.6 |
106.8 |
699 |
676,5 |
29.9 |
15.5 |
109.3 |
|
|||||||||||||||||||
Середа |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 8.14 |
ГЦ |
Салат із свіжих (квашених) огірків |
90 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
90 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
90 |
74 |
0,7 |
3,6 |
9,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 6.03 |
Р |
Риба тушкована з овочами під томатним соусом |
90/60 |
61 |
8,5 |
2,8 |
1,7 |
110/90 |
91 |
12,7 |
4,2 |
2,5 |
140/120 |
122 |
16,9 |
5,5 |
3,3 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.01 |
МП,Л |
Гречана каша з чебрецем |
120 |
133 |
4,1 |
3,1 |
24,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
150 |
166 |
5,2 |
3,9 |
30,1 |
|
|||||||||||||||||
Пром.вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.05 |
МП,Л |
Какао на молоці |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
200 |
101 |
5,5 |
5,0 |
8,9 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Апельсин |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
100 |
50 |
0,9 |
0,2 |
11,0 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
620 |
487 |
20.9 |
14.9 |
70,4 |
700 |
595 |
27 |
17.3 |
87,2 |
730 |
626 |
31,2 |
18.6 |
88,0 |
|
|||||||||||||||||||
Четвер |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№ 1.19 |
|
Салат з капусти, моркви з сметанно - хроновим соусом |
95/ 20 |
64,03 |
1,37 |
3,21 |
7,06 |
95/20 |
64,03 |
1,37 |
3,21 |
7,06 |
95/20 |
64,03 |
1,37 |
3,21 |
7,06 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 4.06 |
МП, Л,Я,Г |
Котлета по-міланські з сиром |
85/70.7 |
215 |
15,6 |
9,4 |
20,1 |
125/100/7 |
317 |
23,0 |
13,9 |
29,5 |
150/120/7 |
380 |
27,6 |
16,6 |
35,5 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.16 |
МП,Л |
Овочева паелья з куркумою |
120 |
164 |
3,7 |
3,0 |
30,2 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
150 |
205 |
4,7 |
3,8 |
37,7 |
|
|||||||||||||||||
Пром-ве вироб |
|
Сік мультивітамінний |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
200 |
63 |
0,2 |
0,0 |
14,9 |
|
|||||||||||||||||
ТК №12.01 |
|
Ківі |
100 |
42,0 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
100 |
42,0 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
100 |
42,0 |
0,4 |
0,3 |
11,0 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
625 |
548 |
21,3 |
16 |
83,3 |
695 |
691 |
29,6 |
21,2 |
100 |
720 |
754 |
34,2 |
24 |
106 |
|
|||||||||||||||||||
П’ятниця |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ТК№07,20 |
МП,Л,Г |
Ліниві вареники зі сметаною |
125/70/10 |
276,5 |
18,9 |
14,4 |
22,6 |
125/70/10 |
276,5 |
18,9 |
14,4 |
22,6 |
125/70/10 |
276,5 |
18,9 |
14,4 |
22,6 |
|
|||||||||||||||||
ТК 1.02 |
|
Салат із томатів та солодкого перцю |
100 |
6,67 |
1,84 |
3,49 |
2,08 |
100 |
6,67 |
1,84 |
3,49 |
2,08 |
100 |
6,67 |
1,84 |
3,49 |
2,08 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 8.06 |
МП,Л |
Пюре горохове з зеленого гороху |
120 |
173 |
10,2 |
4,16 |
14,7 |
150 |
216 |
12,5 |
5,20 |
18,3 |
150 |
216 |
12,5 |
5,20 |
18,3 |
|
|||||||||||||||||
Пром.вироб. |
Г |
Хліб цільнозерновий |
30 |
68 |
1,2 |
0,2 |
15 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
50 |
113 |
2,0 |
0,4 |
25 |
|
|||||||||||||||||
ТК №11.03 |
|
Узвар |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
180/25 |
81 |
0,2 |
0,7 |
18,7 |
|
|||||||||||||||||
ТК№ 12.01 |
|
Яблука свіжі |
100 |
5,2 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
5,2 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
100 |
5,2 |
0,4 |
0,4 |
11,8 |
|
|||||||||||||||||
Всього |
625 |
610.3 |
32,7 |
23,3 |
85 |
719 |
698.3 |
35.8 |
25 |
98,5 |
729 |
688.37 |
35.8 |
25 |
98,5 |
|
|||||||||||||||||||
Директор закладу
загальної середньої освіти ______________