A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Про затвердження рішень педради

Дата: 04.05.2023 11:24
Кількість переглядів: 84

 

 

ДЗЕНЗЕЛІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ

МАНЬКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

   с.Дзензелівка

 

03 квітня  2023 року                                                                          № 30-ос


Про затвердження рішень педради

 

Відповідно до протоколу №7 від 03.04.2023 року засідання педагогічної ради Дзензелівського ЗЗСО І-ІІІ ступенві

 

НАКАЗУЮ: 

 

  1. Затвердити рішення педагогічної ради:

    1. Забезпечувати синхронність дій учителів і батьків із метою повноцінного впровадження ідей НУШ та якісної підготовки дітей до викликів сучасного світу.

    2. Сприяти реалізації принципів педагогіки партнерства  для створення комфортного середовища для освіти  та забезпечення орієнтації на особистість учня.

    3. Забезпечувати постійний і інтенсивний обмін інформацією учасників освітнього  процесу з метою формування когнітивної спроможності, успішного формулювання ідей, ухвалення рішень і досягнення цілей.

    4. Узяти до уваги рекомендації як підготувати себе як суб’єкта освітнього процесу до реалізації моделі партнерства в школі.

    5. Під час підготовки класних годин та позакласних заходів обов’язково враховувати особливості сучасного покоління Z: нетерплячість, зосередження на короткострокових цілях, залежність від Інтернету, фрагментарність образного мислення, гіперактивність. Залучати яскравий візуальний матеріал та «зворотний зв’язок», формувати позитивізм мислення та сприяти розвитку розумової активності дітей. 

    6. Організувати групові консультації-тренінги щодо формування навичок взаємодії учасників освітнього процесу.

    7. Підготувати інформаційні матеріали щодо розвитку особистісних якостей учителів і здобувачів освіти, важливих для успішної взаємодії.

    8. Педагогічним працівникам, що не мають  курсів з цифрової грамотності,  пройти підвищення кваліфікації педагогічним працівникам з цифрової грамотності.  До 10.04.2023

    9. До плану роботи «Школа інформаційних технологій» ввести практичне заняття «Exel таблиця» та провести відповідно до плану роботи. Візір В.М., до 14.04.2023

    10. Продовжити здійснення висвітлення діяльності закладу через офіційний сайт закладу та інші інформаційні джерела.

    11. Тримати під контролем роботу з профілактики  злочинності, правопорушень, бездоглядності, безпритульності, проявів негативних явищ та булінгу  в учнівському середовищі.                                                                                                                                             

    12. Дотримуватися вимог законодавчих та нормативних документів  щодо запобігання дитячій злочинності, правопорушень, бездоглядності та булінгу.

    13. Урізноманітнювати форми організації роботи з батьками щодо виконання ними своїх обов’язків по вихованню дітей. Проводити роботу щодо підвищення рівня педагогічної компетентності батьків з питань громадянського і морально-правового виховання дітей в сім’ї.

    14.   Спланувати та проводити систематичну роботу щодо правового виховання дітей, учнівської молоді, приділяючи  особливу увагу підліткам «групи ризику».

    15. Активізувати роботу, спрямовану на формування у дітей позитивної мотивації на дотримання принципів здорового способу життя як дієвого засобу протиправної поведінки підлітків, духовності, моральної культури, толерантної поведінки, уміння жити в громадянському суспільстві.

    16. Забезпечувати розвиток гурткової роботи шляхом максимального залучення педагогів та батьківської громадськості, сприяти тому, щоб кожний педагогічний працівник брав участь у виховній, гуртковій та позашкільній роботі.

    17. Підтримувати діяльність органів учнівського самоврядування, сприяти організації продуктивної дозвіллєвої діяльності учнів, спрямованої на духовний, інтелектуальний, фізичний розвиток учнів, самоствердження особистості та її соціалізації.

    18. Використовувати у своїй роботі інноваційні педагогічні технології, кращий вітчизняний та зарубіжний досвід виховної діяльності щодо запобігання негативним проявам в учнівському середовищі.

    19.  Провести класні учнівські збори де розглянути питання підготовки до НМТ- 2023. (Бортнік Ю.В.)

    20.  У ІІ семестрі 2022/2023 н.р. здійснювати систематичний контроль за відвідуванням учнів індивідуально-групових консультацій з метою підготовки до НМТ- 2023 та навчальними досягненнями учнів.

    21.  Керівникам шкільних МО у квітні 2023 року на засіданнях обговорити питання підготовки учнів 11-го класу до НМТ- 2023  і визначити  шляхи підвищення результатів НМТ- 2023.

    22. Провести у квітні 2023 року онлайн тестування для учнів 11 класу у форматі НМТ (ЗНО)  попередніх років.

    23. Індивідуальний план проходження пролонгованих курсів вважати таким, що може замінити Індивідуальний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2023 рік.

  2. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора Візіра М.В.

 

Директор закладу:                Алла АРЗАМАСОВА

 

З наказом ознайомлені:

 

Михайло ВІЗІР

Лариса ТІТАРЕНКО

Олена МОРОЗ

Степан БОНДАР

Юлія БОРТНІК

Віктор ВІЗІР

Людмила ВІЗІР

Людмила СИДОРЕНКО

Світлана САМБОРСЬКА

Ольга ДЕМИДОВА

Ніна СОРОКА

Юрій СОРОКА

Наталія ЛЕВЧЕНКО

Людмила НЕПИЙВОДА

Людмила ДІГТЯРЕНКО

Світлана ДІГТЯРЕНКО

Наталія БАС

Інна ДИШЛЮК


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено