A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

STEM проєкт "Смачний омлет"

Дата: 27.02.2024 10:33
Кількість переглядів: 31

З 15.01-22.02.2024 року в Дзензелівському ЗЗСО І-ІІІ ступенівт проведено STEM проєкт "Смачний омлет"

 

 

У проєкті "Смачний омлет" прийняли участь вчителі природничо-математичного об"єднання :Демидова О.Л.-вчитель біології,Самборська С,П,-вчитель хімії та біології,Візір В.М.-вчитель інформатики.В проєкті приймали участь учні 5,6 касів,які навчаються за програмами НУШ.Для проєкту було створено сайт на якому висвітлювались результати   усієї роботи нашого "Смачного проєкту".

Веб-сайт “Смачний проєкт "Омлет" має простий та зручний інтерфейс, що робить його доступним для користувачів з будь-яким рівнем досвіду. Сайт поділений на чіткі розділи з активними посиланнями, що полегшує пошук матеріалів проєкту.

Головна сторінка  містить: інформацію про значення яєць, варіації омлету в різних країнах, дошку на якій можна розмістити власні рецепти омлетів (від класичних до екзотичних), з покроковими інструкціями та фотографіями, порадами мовознавця Авраменко О. щодо правил вживання слів про омлет, учнівський  проєкт “7 цікавих яєчних фактів”, коментарі та відгуки  до рецептів. Тут розміщена навігація по сайту, що дає  можливість легко орієнтуватися користувачу.  Активне посилання “Розпочинаємо наш STEM -проєкт” дозволяє розпочати роботу.

 

 

 



        

 

                                                   

 

 

 

 


 

“Смачний проєкт “Омлет”- це STEM-проєкт, який буде корисним для людей, які цікавляться кулінарією, дослідженням органічних речовин, створенням комп”ютерних ігор, а також для вчителів та учнів, які шукають цікаві та пізнавальні матеріали.

 

На сайті ви знайдете цікаві й корисні матеріали.
Читайте й запроваджуйте!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено