A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на зимовий період

Дата: 05.12.2024 09:33
Кількість переглядів: 18

 

Чотиритижневе сезонне меню віком від 6 до18 років у закладах загальної середньої освіти на зимовий період




 

1тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

 

Наявні алергени

 

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14  р.

 

Діти 14-18 р.

     

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б, г

 

Ж, г

 

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.23

 

Салат  з  капусти, моркви,

насінням соняшнику

 

100

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

100

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

 

100

 

94

 

3,0

 

6,6

 

5,2

ТК№ 08.04

МП,Л,Г

Рис з орегано

120

163,6

3,7

2,9

30,2

150

204,5

4,6

3,6

37,7

150

204,5

4,6

3,6

37,7

Пром-ве вироб.

   

Сік яблучно-вишневий

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

ТК №12.01

   

Апельсини

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

 

100

 

50

 

0,9

 

0,2

 

11,0

Пром-ве вироб.

 

Г, МП,Л

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

 

30/15

 

71

 

1,8

 

2,4

 

10,0

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

 

50/15

 

118

 

3,0

 

4,0

 

16,7

ТК№3,02

Я

Фритата

50

90,2

5,4

6,7

2,1

50

90,2

5,4

6,7

2,1

50

90,2

5,4

6,7

2,1

Всього

615

552,8

15,4

17,1

154

685,7

601

18,1

19,4

179

665

685,7

18,1

19,4

179




 

Вівторок

 

ТК№ 1.36


 

Салат з буряка і ароматною олією

 

100

 

69,2

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

100

 

69,2

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

100

 

69,2

 

1,55

 

3,19

 

9,23

ТК№ 4.09

Г,Л,Я,МП

Курячі нагетси

 

85/70

 

186

 

15,1

 

7,7

 

17,7

 

125/100

 

274

 

22,2

 

11,3

 

26,0

 

150/120

 

329

 

26,6

 

13,6

 

31,2

 

ТК№ 8.27

 

МП,Л

Сочевиця зі спеціями

 

120

 

184,9

 

14,0

 

2,4

 

29,8

 

150

 

231,2

 

17,5

 

3,1

 

37,3

 

150

 

231,2

 

17,5

 

3,1

 

37,3

Проми -ве вироб.

 

  МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

ТК №12.01

   

Яблуко

 

100

 

5,4

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

1,5

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

5,4

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Проми- ве вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий 

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього

560

590,4

37,15

16,69

99,9

650

  712,8

46,7

23,19

124,6

675

733,4

41

26,8

129,8

Середа

 

ТК№ 1.18

 

МП,Л

Салат з моркви з сиром та сметаною

 

120/7/12

 

134,5

5,5

8,5

9,5

 

120/7/12

 

134,5

5,5

8,5

9,5

 

120/7/12

 

134,5

5,5

8,5

9,5

ТК№ 4.03

МП,Л

Куліш з курячим м'ясом

200/70

270

15,6

12,2

26,7

260/100

375

21,7

16,9

37,0

280/120

450

26,1

20,3

44,5

ТК №11.04

   

Кисіль ягідний

 

200/48

84,2

03

0

19,9

 

200/48

84,2

03

0

19,9

 

200/48

84,2

03

0

19,9

ТК №12.01

   

Мандарини

 

50

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

50

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

50

 

19,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

Промис-ве вироб

 

Суміш сухофруктів

25

104,2

3,12

4,62

12,04

25

104,2

3,12

4,62

12,04

25

104,2

3,12

4,62

12,04

Всього

595

611,9

25,4

18

65,6

655

  716,9

31,5

22,3

75,9

675

791,9

36

25,7

83,4

Четвер

 

ТК№ 1.09

   

Салат з квашених огірків ,капусти, моркви, горіхів

 

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

 

100

 

70,31

 

1.48

 

5,08

 

4,60

 

ТК№ 6.02

 

Р, Г,МП,Л

Риба запечена з морквою та цибулею під соусом

"Бешамель"

 

80/60

 

71

 

9,6

 

2,7

 

4,0

 

110/90

 

107

 

14,4

 

4,1

 

6,0

 

140/120

 

143

 

19,2

 

5,4

 

8,0

№08.12

 

МП,Л

Картопля відварна з вершковим маслом

 

120

 

164

 

3,7

 

2,9

 

30,2

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

 

150

 

204

 

4,7

 

3,6

 

37,8

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

Банан

 

100

95

1,5

0,2

21,8

 

100

95

1,5

0,2

21,8

 

100

95

1,5

0,2

21,8

Пром-ве вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього

630

520,3

21,25

18,0

73

710

  706,9

14

17,6

90

740

742,6

32,3

18,9

91,7

П’ятниця

 

ТК№ 8.19

 

Овочеве рагу з зеленим горошком 

 

150

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

150

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

200

 

177,2

 

3,9

 

11,0

 

15,8

 

ТК №07.14

 

МП,Л

Запіканка рисово- сирна із 

сметаною

 

200/32/18

 

340

 

10,9

 

11,55

 

47,24

 

200/32/18

 

340

 

10,9

 

11,55

 

47,24

 

200/32/20

 

340

 

10,9

 

11,55

 

47,24

ТК №11.03

 

Узвар

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

ТК 12.01

 

Мандарини

80

31,3

0,7

0,3

7,1

80

31,3

0,7

0,3

7,1

80

31,3

0,7

0,3

7,1

Всього 

610

630

16

23,5

90,14

610

630

16

23,5

90,14

660

718,6

16

23,5

90,14

 

2тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти 11-14 р.

 

Діти 14-18р.

     

Вихід,г

Енерго цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В, г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.43

 

Асорті овочеве (квашене)

 

100

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

100

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

100

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре

 

120

162,6

2,8

7,4

21,1

 

150

203

3,5

9,3

26,3

 

150

203

3,5

9,3

26,3

 

Я

Яйце варене

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

1(40)

95

6,5

0,62

5,3

ТК№3.02

Я,МП,Л

Скрамбл

50

78,5

5,5

5,0

5,0

50

78,5

5,5

5,0

5,0

50

78,5

5,5

5,0

5,0

ТК №11.04

 

МП,Л

 

Кисіль ягідний

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

 

200/48

 

84

 

0,3

 

0,0

 

19,9

ТК №12.01

   

 Яблука свіжі

 

50

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

50

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

50

 

2,7

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром-ве вироб

 

Г

 

Хліб цільнозерновий із сиром твердим

 

30/15

 

126

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50/15

 

171

 

2,0

 

0,4

 

25

 

50/15

 

171

 

2,0

 

0,4

 

25

Всього з яйце варене

555

556,5

22,3

23,12

97,1

605

  641,7

27,4

27,2

92

605

680

27,4

27,72

92,0

Всього з скрамбл

565

540,02

21,3

27,5

97

615

  625,2

26,4

31,6

91,7

615

685

26,4

31,6

91,7

Вівторок

Промве вироб.

 

МП,Л

 

Сир твердий

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

ТК№ 1.17

 

Салат з моркви, каррі, та соус (вінегрет)

 

100

 

66.71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

 

100

 

66,71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

 

100

 

66,71

 

1,01

 

3,63

 

7,45

ТК№ 08.06

МП,Л

Горохове пюре 

120

280

14,9

12,0

30,3

150

280

20,7

16,7

42,1

150

380

20,7

16,7

42,1

ТК4.13

 

Курка тушкована в соусі гуляш з кмином 

70

75

12,1

2,5

1,1

100

104

17,2

3,5

1,5

120

124

20,4

4,1

1,8

ТК №11.03

   

Узвар

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

ТК №12.01

   

Груші  свіжі

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

4,2

 

0,4

 

0,3

 

11,0

Пром-ве вироб.

 

Г

 

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1,2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього 

615

627,2

29

19,3

85

665

701

45

30

107

685

801

48,1

30,1

108

 

Середа

 

ТК№ 1.20

 

Салат з капусти, морки, та зеленого горошку

 

100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

100

 

67,98

 

1,98

 

3,65

 

6,21

 

ТК№ 4.08

Г, Я,МП,Л

 

Курячий шніцель

 

70

 

148

 

13,1

 

6,9

 

11,3

 

100

 

212

 

18,7

 

9,9

 

16,2

 

120

 

255

 

22,4

 

11,8

 

19,4

ТК №10.05

   

Соус "Кетчуп"

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

25

 

13

 

0,3

 

0,0

 

3,0

 

ТК№ 8.01

 

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

 

120

 

133

 

4,1

 

3,1

 

24,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

 

150

 

166

 

5,2

 

3,9

 

30,1

Пром-вевироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

 

125

 

86

 

2,0

 

6,3

 

5,3

ТК №12.01

   

Банани

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Всього

540

543

22,9

20,1

71,7

600

640

30

24

82,6

620

683

33,4

22

85,8

Четвер

 

ТК№ 1.36

 

ГЦ

Салат з буряка з ароматною олією

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

14,4

 

3,49

 

12,08

ТК№ 6.07

Р,Я,Г

Котлета рибна

60

53,2

9,1

1,5

2,1

90

79,8

13,6

2,2

3,1

120

126,4

18,1

3,0

4,3

ТК №295 

ЗР

 

МП,Л, Г

Макарони  відварні з вершковим маслом

 

120/3

 

191

 

3,5

 

4,3

 

26,5

 

150/3,5

 

231

 

4,4

 

5,4

 

33,2

 

150/3,5

 

231

 

4,4

 

5,4

 

33,2

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

 

200

 

84

 

4,6

 

4,1

 

7,4

ТК №12.01

   

Апельсини

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

 

100

 

50

 

0,2

 

11,0

 

11,0

Пром-вевироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

 

30

 

68

 

1.2

 

0,2

 

15,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

 

50

 

113

 

2,0

 

0,4

 

25,0

Всього 

610

532

33,7

14

71,48

690

645

39

36

89,17

720

690

44

17

90,5




 

П’ятниця

ТК№ 6 Клопотен

ко 2019

 

Салат з запеченої капусти

100

85

1,7

5,5

6,7

100

85

1,7

5,5

6,7

100

85

1,7

5,5

6,7

 

ТКОХД

1990р

 

МП,Л,

Г,Я,

Сирники з соусом сухофруктів

 

140/125/25

 

214

 

13,0

 

11,2

 

14,7

 

140/125/25

 

214

 

13,0

 

11,2

 

14,7

 

140/125/25

 

214

 

13,0

 

11,2

 

14,7

ТК№ 8.15

МП,Л,Г

Кус-кус (розсипчастий)

120

156

4,7

2,6

26,4

150

195

5,8

3,3

33,0

150

195

5,8

3,3

33,0

Пром-ве вироб.

   

Сік

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

 

200

 

84

 

1,0

 

0,0

 

19,1

ТК №12.01

   

Мандарини

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

   

Всього 

660

577

21,2

19,5

76

690

616

22,3

20,2

82,5

690

616

22,3

20,2

82,5

3 тиждень

Збірник рецептур,

№ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

 

Діти 6-11 р.

 

Діти11-14 р.

 

Діти 14-18р.

     

Вихід,г

Енергоцінність ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

ТК№1.29

 

Салат з капусти, огірків та кропу

100

57

1,4

3,2

4,5

100

57

1,4

3,2

4,5

100

57

1,4

3,2

4,5

ТК№ 8.01

МП,Л,Г

Каша гречана з чебрецем

120

143

4,8

2,4

25,2

150

179

6,0

3,0

31,5

150

  210

6,0

3,0

31,5

ТК№3,03

 

Омлет пухкий з орегано

50

78,5

5,0

5,0

5,5

50

  78,5

5,0

5,0

5,5

50

  78,5

5,0

5,0

5,5

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,86

 

200

 

112

 

6,1

 

5,5

 

9,9

ТК №12.01

   

Банани

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

 

100

 

95

 

1,5

 

0,2

 

21,8

Промве вироб

 

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

Всього 

600

553,5

17,8

15,4

126

650

  634,5

18,2

16

134

650

    675

18,2

16

134

 

Вівторок

ТК№ 1.43

К

Асорті овочеве свіже або квашене

100

86

2,0

6,3

5,3

100

86

2,0

6,3

5,33

100

86

2,0

6,3

5,3

 

ТК№ 4.11

 

Курка запечена в соусі "Імбирному"

70

129

13,6

5,8

3,6

90

183

19,3

8,2

5,14

120

215

22,7

9,7

6,1

 

ТК№ 8.28

 

МП,Л

 

Булгур

 

120

 

194

 

4,8

 

4,0

 

33,0

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

41,2

5

 

150

 

242

 

6,0

 

5,0

 

41,3

ТК № 07.           19

 

МП,Л

Бланманже

 

200

 

84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

 

200

 

84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

 

200

 

     84

 

3,5

 

3,1

 

5,0

ТК №12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

52,4

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52,4

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

52,4

 

0,4

 

0,4

 

11,8

   

Суміш сухофруктів

25

      0,4

0,3

1,2

23

25

    0,4

0,3

1,2

23

25

    0,4

0,3

1,2

23

Всього

540

545,4

26,6

19,6

83,7

590

648

34

23,2

103,5

620

679

37

24,7

104,5

 

Середа 

 

ТК№1.36

 

Салат з буряка та ароматною олією

 

100

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

100

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

 

100

 

67

 

1,55

 

3,19

 

9,23

  

По Клопотенко


 
 

Плов овочевий

 

120

 

165

 

6,1

 

7,0

 

23,0

 

150

 

189

 

9,1

 

10

 

32

 

150

 

189

 

9.1

 

10

 

32

ТК№07.12

МП,Л,Г

Запіканка сирна з бананом  та сметаною

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

150/85/15

    274

16,6

10,4

28,3

Пром-ве вироб.

   

Сік

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

 

200

 

89

 

1,1

 

0,0

 

20,3

ТК №12.01

   

Апельсини

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

 

60

 

27,5

 

0,6

 

0,2

 

5,9

Пром-ве вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

    68

1,2

0,2

15

50

    113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

Всього

660

629

27.5

24

102

710

719

31.3

27.2

121

710

719

31.3

27.2

121

Четвер

 

ТК№ 1.25

 

Салат з запеченої (свіжої)

Капусти

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

 

100

 

94

 

1,5

 

4,8

 

11,1

ТК№ 6.01

Г,Я,Р

Рибні нагетси

70

114

11,3

2,2

14,5

90

171

17,0

3,2

21,7

120

228

22,6

4,3

29,0

 

ТК№ 8.13

 

МП,Л

Картопляне пюре з орегано

 

120

 

163

 

2,8

 

7,4

 

21,1

 

150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

 

150

 

203

 

3,5

 

9,3

 

26,4

ТК №11.03

   

 Узвар  

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

 

180/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

20

ТК №12.01

 

Мандарини

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

 

100

 

38,0

 

0,8

 

0,2

 

9,0

Пром-вевироб.

 

МП,Л

Сир твердий 

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

 

15

 

52

 

3,4

 

4,3

 

0,7

Всього

585

542

20

19,6

76,4

650

639

26,4

22,5

89

705

696

32

23,6

96,2

П’ятниця

 

ТК№ 08.14

 

Овочі припущені під соусом бешамель

 

100

 

73,6

 

4,1

 

2,7

 

7,7

 

100

 

73,6

 

4,1

 

2,7

 

7,7

 

100

 

73,6

 

4,1

 

2,7

 

7,7

ТК№ 4.07

 

Курка по-італійськи

70

74

12,1

2,5

1,1

110

105

17,2

3,5

1,5

130

124

20,2

4,1

1,8

 

ТК№08,06

 

МП,Л

 

Горохове  пюре

 

120

 

164

 

3,7

 

3,0

 

30,1

 

150

 

205

 

3,7

 

3,0

30,1

2

 

150

 

205

 

4,7

 

3,8

 

37,7

ТК №07,19

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,4

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,36

 

125

 

97

 

3,8

 

3,0

 

6,4

ТК №12.18

   

Желе з яблук

 

200/62

78

3,7

0,26

16,4

 

200/62

78

3,7

0,26

16,4

 

200/62

78

3,7

0,26

16,4

Пром-вевироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

  113

2,0

0,4

25

ТК 12.01

 

Мандарин

40

12

0,2

0,1

2,4

40

12

0,2

0,1

2,4

40

12

0,2

0,1

2,4

 

Всього

685

566,6

25,3

17,0

72,1

775

  680,6

31,2

18,0

82,5

795

702,6

33,6

19

90,4

4 тиждень

Збірникрецептур,

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6-11 р.

Діти 11-14 р.

Діти 14-18р.

№ТК

         
     

Вихід,г

Енергоці

нністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінністьккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

Вихід,г

Енерго-

цінність,ккал

 

Б,г

 

Ж,г

 

В,г

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Понеділок

 

ТК№ 1.37

   

Салат з буряка, чорнослива  та сметани

 

110/10

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

110/10

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

110/10

 

82,83

 

1,77

 

2,21

 

14,15

 

ТК№ 3.02

 

Я,МП,Л

 

Скрамбл

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

 

50

 

78,5

 

5,5

 

5,0

 

5,0

ТК №08.26

ПМ,Л

 

Картопля відварна

 

120

 

203

 

3,2

 

9,2

 

26,4

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35

 

150

 

254

 

4,1

 

10,6

 

35

ТК 109 за Клопотенком

МП,Л

Чай з міліси

200

32

3,75

3,05

6,36

200

32

3,75

3,05

6,36

200

32

3,75

3,05

6,36

ТК№12.01

 

Мандарини

100

38

0,8

0,2

9,0

100

38

0,8

0,2

9,0

100

38

0,8

0,2

9,0

Промвироб

 

Суміш сухофруктів (горіхи, курага, чорнослив)

  20

104,2

3,12

4,6

12,04

  20

104,2

3,12

4,6

12,04

  20

104,2

3,12

4,6

12,04

Пром виробн

 

Сир твердий

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

15

52

3,4

4,3

0,7

Промвироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

    68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

Всього

645

628,6

19,3

24,4

84

695

719

20,2

26

95

695

719

20,2

26

95

Вівторок

ТК№ 8.15

 

Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет»

110

77

3,9

1,0

15,8

110

77

3,9

1,0

15,8

110

77

3,9

1,0

15,8

ТК№4.08

ПМ,Л,Я,Г

Курячий шніцель

70

149

13,1

6,9

11,3

100

212

18,7

9,9

16,9

120

255

22,4

11,8

19,4

 

ТК№ 11.03

МП,Л

Макарони відварні

 

120

 

128

 

0,2

 

0,9

 

24,9

 

150

 

165

 

0,8

 

1,2

 

34,5

 

150

 

165

 

0,8

 

1,2

 

34,5

Пром.вироб.

 

МП,Л

 

Йогурт

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

 

125

 

84,5

 

1,3

 

2,3

 

17,8

ТК№12.01

 

Банани

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

100

95

1,5

0,2

21,8

Всього

525

533

20

21,3

91,6

585

603

27

28,1

111

605

676,5

31.2

30,1

114,5

Середа

 

ТК№ 8.14

 

ГЦ

Салат із свіжих (квашених) огірків

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

100

 

74

 

0,7

 

3,6

 

9,7

 

ТК№ 6.03

 

Р

Риба тушкована з овочами під томатним

соусом

 

90/60

 

61

 

8,5

 

2,8

 

1,7

 

110/90

 

91

 

12,7

 

4,2

 

2,5

 

140/120

 

122

 

16,9

 

5,5

 

3,3

ТК№ 8.01

МП,Л

Гречана каша з чебрецем

120

133

4,1

3,1

24,1

150

166

5,2

3,9

30,1

150

166

5,2

3,9

30,1

ТК №11.05

 

МП,Л

 

Какао з молоком

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

 

200

 

101

 

5,5

 

5,0

 

8,9

ТК №12.01

 

Апельсин

100

50

0,9

0,2

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

100

50

0,9

0,2

11,0

Пром.вироб.

 

Г

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

Всього

640

525

21,5

17,3

70,2

710

629

27,2

20,4

87,0

740

681

31,0

23,0

88,0

Четвер

 

ТК№ 1.19


 

Салат з капусти, моркви з сметанно - хроновим соусом

120/20

64,03

1,37

3,21

7,06

120/20

64,03

1,37

3,21

7,06

120/20

64,03

1,37

3,21

7,06

 

ТК№ 4.06

МП, Л,Я,Г

Котлета по-міланські з сиром

 

85/7

 

215

 

15,6

 

9,4

 

20,1

 

125/7

 

317

 

23,0

 

13,9

 

29,5

 

150/7

 

380

 

27,6

 

16,6

 

35,5

ТК№ 8.03

МП,Л

Рис з кмином

120

164

3,7

3,0

30,2

150

205

4,7

3,8

37,7

150

205

4,7

3,8

37,7

Пром-ве вироб

   

Сік

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

 

200

 

63

 

0,2

 

0,0

 

14,9

ТК №12.01

   

Груші свіжі

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

 

100

 

42,0

 

0,4

 

0,3

 

11,0

Всього

625

548

21,3

16

83,3

695

691

29,6

21,2

100

720

754

34,2

24

106

П’ятниця

ТК№07,20

МП,Л,Г

Ліниві вареники зі сметаною

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

125/70/10

276,5

18,9

14,4

22,6

 

 ТК 6 по Клопотенку

 

Салат із запеченої капусти

 

100

 

86,67

 

1,84

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

1,84

 

3,49

 

12,08

 

100

 

86,67

 

1,84

 

3,49

 

12,08

ТК№ 8.06

МП,Л

Пюре горохове з  зеленого гороху

120

173

10,2

4,16

14,7

150

216

12,5

5,20

18,3

150

216

12,5

5,20

18,3

ТК №11.03

   

Узвар

 

200/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

 

200/25

 

81

 

0,2

 

0,7

 

18,7

ТК№

12.01

   

Яблука свіжі

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

 

100

 

5,2

 

0,4

 

0,4

 

11,8

Пром.вироб.

Г

Хліб цільнозерновий

30

68

1,2

0,2

15

50

113

2,0

0,4

25

50

113

2,0

0,4

25

Всього

675

620,2

32,7

23,3

95

725

  717,2

35

25

108,5

725

757

35

25

108,5





 

Директор закладу

загальної середньої освіти                                                        ______________

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено