A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ Уманське управління АКТ перевірки готовності до нового навчального року закладів загальної середньої освіти

Дата: 21.10.2024 09:25
Кількість переглядів: 34

 

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ 

У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ 

 

Уманське управління

 

АКТ

перевірки готовності до нового навчального року

закладів загальної середньої освіти

 

__.08.2024_______

          (дата)

_с.Дзензелівка__

         (місце складення акту)

_Дзензелівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради Черкаської області________

(найменування юридичної особи (відокремленого підрозділу) або 

_____________________Арзамасова Алла Олексіївна___________________

прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи-підприємця)

____Черкаська обл., Уманський р-н, с.Дзензелівка вул.Центральна 8____

(місцезнаходження об’єкту)

_________________________________________________________________________________________

(вид господарської діяльності)

 

Перелік питань, що підлягали перевірці

 

п/п

Зміст питання

Так

Ні

1

Загальні питання

   
 

тип закладу:

   
 

початкова школа, гімназія,  ліцей, НВК (вибрати)

+

 
 

вид освіти:

   
 

початкова, базова, профільна (вибрати)

 

+

 
 

кількість учнів (в розрізі освіти)……………102………………

+

 
 

кількість класів(в розрізі освіти)………………11……………………

+

 
 

рік введення в експлуатацію закладу   1972

    +

 
 

проєктна потужність закладу …460            /кількість учнів

   
 

фактична потужність……102                      /кількість учнів

   
 

наповнюваність 

в розрізі класів, кількість учнів  ……………9,2…………………………

   
 

Проведено:

   
 

- поточний ремонт       класних кімнат

+

 
 

- капітальний ремонт (чого)…………………………………

 

+

 

- реконструкцію (чого)……………………………………………………

 

+

 

Ремонтні роботи:

   
 

- завершені

+

 
 

- проводяться

 

+

 

Придбано/отримано:

   
 

- меблі (що)

 

+

 

- комп’ютери

 

+

 

- технологічне обладнання (що)…інтерактивна дошка

+

 
 

- холодильне обладнання (що)……………………………………………

 

+

 

- кухонний посуд (що)…………………………………………………….

 

+

 

- столовий посуд (що)……………………………………………………..

 

+

 

- деззасоби (який, скільки) …Чистолайн …

……………Віролав………

+

 
 

- антисептики (який, скільки)…………Nano Septol……

+

 
 

- рідке мило (яке, скільки)………Soapmild…….

+

 
 

- паперові рушники

+

 
 

- диспенсери (які, скільки)………………………………………………..

   
 

- безконтактні термометри (наявні/ непрцюючі)

+

 

2

Висновки санепідекспертизи на нові меблі, посуд, оздоблювальні матеріали

концентрація формальдегіду (протокол досліджень)

 

+

3

Передача в оренду  не за призначенням території, будівель, обладнання

 

+

4

На території відсутні колючі дерева, кущі, які мають отруйні властивості

+

 

5

Наявність огорожі:

   
 

- потребує ремонту

 

+

 

- заміни

 

+

 

- фарбування

 

+

6

Санітарне очищення: 

договір на видалення відходів (з ким?), періодичність видалення

контейнерні площадки(бетоновані) 

контейнери з кришками

дезінфекція контейнерів

дата …………….

 

+



 
 

+

+

+

7

Територія:

   
 

- асфальтована

+

 
 

- очищена

+

 
 

- потребує ямкового ремонту

 

+

 

- безпритульні тварини відсутні

+

 

8

Будівля:

   
 

- поверховість   …….. металопрофіль……

 
 

- матеріал     …….цегла……

+

 
 

- площа……..1423 м.кв……..

+

 
 

- набір приміщень

   
 

- класні кімнати:

+

 
 

- площа на 1 учня (по класах та кабінетах:

в початковій школі…3,7 м.кв…..

базовій школі…4,6 м.кв.…….

профільній школі…9,8 м.кв…..

   
 

- перелік  класів, у яких площа не відповідає вимогам

 

+

 

- кабінети ( перелік, площа)……49,3 м.кв

+

 

9

Кількість учнів, які навчаються індивідуально 0., дистанційно ….1.,  інклюзія…1….

+

 

10

Ґанок будівлі закладу має безпечне неслизьке покриття з рельєфним маркуванням, огородження і зручні поручні вздовж сходів

+

 

11

Стіни та стеля усіх приміщень закладу без щілин, тріщини, деформацій, ознак ураження грибком (перелік, де не відповідає)

+

 
 

колір стін не яскравий (яскраві елементи)

+

 
 

контрастні рельєфні лінії – пішохідної зони:

+

 
 

контрастні обмежувальні смуги по краю першої та останньої сходинки (відрізняються від інших сходинок)

+

 
 

контрастний колір – ділянка поручня першої  та останньої сходинки

+

 
 

рельєф покриття (гумовий, ворсистий) на підлозі – зони підвищеної небезпеки їдальня/харчоблоки, майстерні, лабораторії

+

 

12

Підлога усіх приміщень має стійкість до застосування дезінфекційних засобів, є вологостійкою та не слизькою, не має щілин, дефектів, механічних пошкоджень (де має дефекти, вказати)

+

 

13

Система теплопостачання:

   
 

централізована

 

+

 

локальна: газ, тверде паливо, змішане, електричне (вибрати)

 

+

 

власна котельня/балансоутримувач (хто) Маньківська с.р..

+

 
 

пункт теплопостачання

 

+

 

забезпеченість паливом (кількість місяців), вугілля, дрова/палети, газ

-

 
 

Лабораторний контроль мікроклімату (дата, ким, результат, де проводилися)

-

 
 

На даний момент: температура..27…, вологість………………….

   
 

класні кімнати (17-20 °С)

+

 
 

майстерні(16-18 °С)

+

 
 

спортзал(15-17 °С)

+

 
 

бібліотека(16-18 °С)

+

 
 

рекреація(16-18 °С)

-

 
 

актовий зал (17-23 °С)

-

 
 

медичний кабінет (21-23 °С)

+

 
 

спальня

-

 
 

гардероб, вестибюль(16-19 °С)

+

 
 

санвузол(17-21 °С)

+

 
 

концентрація СО2, СО, формальдегід фенол (після будівництва, ремонтних робіт, нові меблі)

-

 

14

Водопостачання

   
 

- централізоване:

 

+

 

джерело  - артсвердловина

                - поверхневі води

                - криниця, джерела

                - балансоутримувач

   
 

- локальне:

+

 
 

джерело     - артсверловина

                     - криниця (наявність паспорту)

                     - балансоутримувач джерела

+

 
 

- наявність пристроїв для доочищення питної води

- ЗСО І поясу (30 м) огороджена,  утримується відповідно до вимог

+

 
 

Результати досліджень води ( дата, ким проведено, результат):…??…….

   
 

- мікробіологічні

+

 
 

- санітарно-хімічні

+

 
 

- радіологічні

 

+

 

При локальному – наявність угоди на відомчий контроль (з ким)………………………………………………………………………….,

періодичність контролю води (кількість на рік)

 

1

 
 

- наявність холодної та гарячої протічної  води протягом року(централізоване, локальне (кількість водонагрівачів……3…, об’єм …50…..)

+

 
 

в рукомийниках харчоблоків/санвузлів

+

 
 

душових спортзалу

+

 
 

лаборантських

-

 
 

медичному кабінеті

-

 
 

буфетах

-

 
 

кабінетах фізики, хімії, біології (розміри кабінетів

-

 
 

- фасована питна вода (постачальник, наявність декларації виробника, експертний  висновок виробника)

-

 
 

Резервне гаряче водопостачання ( акти очищення і дезінфекції мережі, криниці)

-

 

15

Водовідведення:

   
 

- централізоване

-

 
 

- локальне:

вигріб

ЛОС (місце скиду)септик (розмір під вигріб) (відстань від свердловини, школи ( угода на видалення,  з ким?)

+

 

16

Освітленість:

   
 

- орієнтація вікон

початкова школа  …………………зх……………………………………

базова школа……………зх, сх……………………………………………

профільна школа………зх, сх……………………………………………..

   
 

- інсоляція не менше 3 годин

початкова школа  ………………………………………………………

базова школа……………………………………………………………

профільна школа………………………………………………………..

 

+

+

-

 
 

- лабораторний контроль (дата, ким, де, результат)…………………….

………………………………………………………………………………

СК (відношення площі вікон до площі підлоги 1:4-1:5)

 

+

 

Наявність сонцезахисних пристроїв       жалюзі

+

 
 

Лампи:

   
 

світлодіодні

+

 
 

люмінесцентні 

-

 
 

розжарювання

+

 
 

спектр: білий, тепло-білий, природно-білий

+

 
 

Місце зберігання відпрацьованих люмінесцентних ламп 

 

+

17

Вентиляція:

   
 

- природна

+

 
 

- з механічним побудженням

-

 
 

- приливна (кратність повітрообміну):

-

 
 

місце забору повітря

   
 

висота від землі в місці забору

   
 

            наявність фільтрів

   
 

            очищення фільтрів

   
 

- витяжна(кратність повітрообміну)

+

 
 

Наявність:

   
 

- паспорту на вентиляцію

+

 
 

- актів перевірки на вентиляцію

 

+

18

Шум/вібрація (результати досліджень, дата, ким, результат)…………………………………….

……………………………………………………………………………….

 

+

 

територія

   
 

приміщення

   
 

Вібрація - територія

   

19

Наявність:

   
 

- типорозмірів парт, столів, стільців(маркування меблів в розрізі класів)

+

 
 

- пошкоджених, зношених меблів (кількість,  в яких  класах)…………стільці (кабінет ЗУ) – 12 шт…

   
 

- класних дошок, колір.. зелений, коричневий……..

   
 

- лотків для крейди

+

 
 

- тримачів для креслярського приладдя

+

 
 

- розміщення дощок на висоті: від підлоги ..0,9 м., від перших парт 

..1 м…

   
 

Висота нижнього краю дошки над підлогою:

1 класи – 0,7-0,8 м

2-4 класи – 0,75-0,8 м

5-11 класи 0,8-0,9 м

 

+

+

+

 
 

- інтерактивних дощок (клас)……анг.кабінет…………………….

   
 

- для 1-4 класів  ігрового осередку

+

 
 

Розміщення парт:

лівостороннє освітлення

кругове розміщення

 

+

 
 

Рядне:  відстань між зовнішньою стіною  і першим рядом – 0,6-0,7 м,  в цегляних не менше 0,5 м; 

між рядами двомісних парт/столів – не менше 0,6 м; 

між ІІІ рядом і внутрішньою стіною/шафами  не менше 0,7 м; 

між переднім робочим столом учня до дошки не менше 2,4-2,6 м; 

від задніх робочих столів до задньої стіни не менше 0,65 м,  якщо задня стіна зовнішня – 1 м; 

від задніх робочих столів до шаф на задній стіні – не менше 0,8 м;

між столом учителя і передніми партами учнів – не менше 0,8 м; відстань від останньої парти до дошки не більше 9 м;

 

+

+

+

+

+

+

+

+

+

 

20

Початкова школа розміщена окремо від приміщень 5-11 класів

   
 

має окремі: 

санвузол,  

гардероб, 

майданчик, 

тіньові навіси/альтанки, 

ігрове обладнання, 

фізкультурне обладнання 

 

+

+

+

+

+

+

 

21

Навчальні приміщення для роботи з комп’ютерами/кабінет інформатики: 

   
 

- кількість приміщень

1

 
 

- площа (перелік) приміщень, висота приміщень        48,3

   
 

- площа на 1 учня …4,4…………

   
 

- кількість учнів …………13………

   
 

- кількість комп’ютерів, рік випуску, всього:  11 шт, 2017

   
 

-  в тому числі персональний комп’ютер ……1……..

   
 

- ноутбук………8………

   
 

- планшет ………65……..

   
 

- пристрої на електронно-променевих трубках

 

+

 

наявність освітлення:

   
 

- природнє

+

 
 

- штучне

+

 
 

- рівні освітленості

на екрані

на клавіатурі

на робочому столі учня

 

+

+

+

 
 

Результати досліджень ЕМВ в приміщеннях, де є джерела (перелік приміщень, дата дослідження, ким досліджено, результат)……………………………………………………………………

 

+

 

При використанні бездротового підключення до мережі Інтернет, Wi-Fi роутери розміщені на висоті не менше 2 метрів від підлоги з можливістю їх виключення у позанавчальний час

+

 
 

Кабінет інформатики

   
 

освітленість на робочому столі ( не менше 400 лк)

+

 
 

підлога з антистатичним покриттям

 

+

 

діагональ моніторів / ноутбуків  (не менше 38,1/35,56 см)

+

 
 

для практичних, лабораторних робіт, занять з робототехніки (125,4 см, учні 7-11 кл)

 

+

 

ширина робочого стола 0,5 м

+

 
 

глибина робочого стола 0,5 м

+

 
 

наявність друкованих/копіювальних пристроїв 

+

 

22

Кабінети:

   
 

хімії

   
 

спеціальні лабораторні столи, прикріплені до підлоги

+

 
 

витяжна шафа

+

 
 

сейф для хімічних реактивів

+

 
 

фізики

   
 

спеціальні лабораторні столи, прикріплені до підлоги

+

 
 

витяжна шафа

 

+

 

біології

   
 

спеціальні лабораторні столи, прикріплені до підлоги

+

 
 

витяжна шафа

+

 

23

Майстерні

   
 

по дереву/площа        50 м.кв

   
 

по металу/площа       102,2 м.кв

   
 

швейна майстерня/ окремі/площа    немає

 

+

 

майстерня з кулінарії/окремі/площа     немає

 

+

 

комбінована ( для робіт з харчовими продуктами – 20,0 %)/площі

 

+

 

Кількість робочих місць

14

 
 

Перелік інструментів:

   
 

№ 1 ( 10-12 р)

   
 

№ 2 (13-15 р.)

   
 

для дорослих (більше 15 р)

   

24

Спортивні приміщення 

   
 

Спортзал, площа      150,1

+

 
 

підлога: без дефектів/неслизька

+

 
 

Перелік спортивного обладнання та інвентарю

+

 
 

Освітленість

+

 
 

Роздягалки, площа          15,5 м.кв,   7,5 м.кв

+

 
 

Душ ,площа            2,8 м.кв

+

 
 

Склад, площа          57,8 м.кв

+

 
 

Стадіон, площа, зони  .. волейбольна, стрибки, гімнастика, футбол…

+

 

25

Медичне обслуговування

   
 

наявність:

   
 

- медкабінету

+

 
 

- ліцензії на медкабінет

 

+

 

- договору з КНП «УМЦПМСД», КНП «УМЦЛ», ФОП………………

   
 

- посад медсестр, психолога(кількість)                                             1

+

 
 

- укомплектованість: медсестра, психолог                                       1

+

 
 

- медичні огляди  працівників(дата)………………………….12.08.2024

+

 
 

- гігієнічне навчання працівників(дата)                                    

+

 

26

Наявність приміщень для зберігання:

   
 

прибирального інвентарю

+

 
 

дезрозчинів недоступних для учнів та сторонніх осіб ( при відсутності вказати де зберігається, де готується дезрозчин)

+

 
 

приготування дезрозчині…. Тех.кімната…..

+

 
 

наявність вентиляції  в приміщеннях приготування та зберігання дезрозчинів      ……1…..

+

 
 

Кількість для приміщень:

   
 

швабр …10., відер..15., мап……

   
 

Промаркований прибиральний інвентар

+

 
 

Місце зберігання    тех.кімната, шафа

   
 

Кількість для санвузлів:

   
 

швабр …3., відер…3., мап……

   
 

Наявність спецодягу для персоналу

+

 

27

Внутрішні санітарні вузли:

   
 

- кількість (всього)………3……………

+

 
 

- для 1-4 класів* …………2………………

дитячі унітази, 

+

 
 

чаші Генуя 2

+

 
 

- для персоналу*…………………………...

 

+

 

- для дівчаток* ……………………………

+

 
 

- для хлопчиків* …………………………

+

 
 

- для осіб з інвалідністю

 

+

 

- для інших учасників освітнього процесу

+

 
 

*-кількість санітарного приладдя в тому числі пісуарів для хлопчиків ………………………………………………………………………………

 

+

 

- наявність санвузлів на кожному поверсі

+

 
 

- наявність холодної протічної води

+

 
 

- наявність гарячої протічної води               бойлер

 

+

 

- наявність диспенсерів 

для паперових рушників(кількість)…………………..

для рідкого мила ………………………….

електросушарок для рук …………2……..

 

+

+

 
 

- наявність:

   
 

непрозорих дверей:

+

 
 

висота дверей  (1,5 м)

+

 
 

відстань від підлоги (0,1 м)

+

 
 

замка

+

 
 

непрозорих міжкабінкових перегородок:              замовлено

   
 

висота перегородки (1,75 м)

+

 
 

відстань від підлоги (0,1 м)

+

 
 

- забезпеченість туалетним папером:

   
 

за рахунок бюджету

   
 

благодійної допомоги

   
 

коштів батьків

+

 

28

ХАРЧУВАННЯ

   
 

Кількість посадкових місць в їдальні                                               60

   
 

Потужність харчоблоку

   
 

Набір приміщень (описати)..коридор, туалет, кімната зберігання продуктів, харчоблок, кімната зберігання овочів, кімната для миття посуду

   
 

Відповідальна особа за організацію харчування призначена

+

 
 

Склад бракеражної комісії визначено

+

 
 

Впровадження системи  НАССР 

   
 

Розроблено програми – передумови ППУ) перелік

   
 

- протоколи верифікації ППУ (перелік)

+

 
 

- визначено ККТ, ідентифіковано (перелік), параметри

+

 
 

- Моніторинг ККТ

+

 
 

- критичні межі (на харчові продукти, готові страви)

+

 
 

- коригувальні дії по невідповідності

+

 
 

- Оперативна документація:

   
 

- протоколи нарад (наказ про склад групи НАССР)

+

 
 

- опис харчових продуктів, 

технологічні картки, 

примірне меню

+

 
 

- чек-листи/журнали (перелік)

+

 
 

- блок-схеми

+

 
 

- протоколи валідації, верифікації

+

 
 

- графіки видалення відходів

+

 
 

- записи контролю шкідників

+

 
 

- протоколи навчання

+

 
 

- чек/лист/ журнал прибирання приміщень та обладнання

+

 
 

- графік прибирання

+

 
 

- список миючих і деззасобів 

+

 
 

- графік видалення відходів

+

 
 

- заключення угоди на відомчий мікробіологічний контроль

+

 
 

- заключення угоди на лабораторний контроль виконання норм харчування

+

 
 

- видалення харчових відходів

+

 
 

- Базова документація:

   
 

- журнал контролю  здоров'я і особистої гігієни

+

 
 

- журнал контролю температурного режиму холодильного обладнання

+

 
 

- журнал контролю постачання харчових продуктів

+

 
 

- перелік постачальників

+

 
 

- журнал ремонтних робіт

+

 
 

- журнал щоденного обліку здобувачів освіти, що харчуються

+

 
 

- журнал обліку виконання норм харчування

+

 
 

- бракеражний журнал готових страв

+

 
 

- бракераж ний журнал харчових продуктів, що надійшли від постачальника харчових продуктів

+

 
 

Навчання щодо НАССР пройдено

+

 
 

Наявність потреби в харчових продуктах: 

на місяць

на рік

на навчальний рік

 

+

-

-

 
 

Кількість працівників харчоблоку

   
 

посад (ПІП) кухар Хован Л.П.,, кух.робітник Козлова Л.М., Внук І.П

3

 
 

в тому числі кухарів/ з низ з освітою

+

 
 

підсобних працівників

 

+

 

комірників

 

+

 

дієтсестр

 

+

 

Форми організації харчування

   

 

монопрофільне меню

+

 
 

комплексні обіди

 

+

 

мільтипрофільне меню

 

+

 

дабл-меню

 

+

 

шведський стіл

 

+

 

ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ХАРЧОБЛОКІВ

   
 

Набір приміщень відповідає вимогам:

+

 
 

Ідентифікація приміщень/дільниць

   
 

Виробничі приміщення

   
 

Кухня: 

гаряча дільниця

холодна та нарізання хліба

м’ясна та рибна дільниця

дільниця борошняних виробів 

первинної обробки харчових продуктів

 

+

+

+

+

+

 
 

Мийна столового та кухонного посуду

+

 
 

Складські приміщення:

   
 

сухих продуктів, овочів та напоїв і соків 

(стелажі, підтоварники)

+

 
 

охолоджувальні та морозильні камери 

(холодильне обладнання, психрометри)

+

 
 

завантажувальна та тарна

+

 
 

обладнання для овочів

(ларі, ящики, лотків, ятки)

+

 
 

ящики для хліба                                                                          шафа

+

 
 

Обідній зал:

   
 

Площа                                                                                    117,5 м.кв

+

 
 

кількість столів                                                          9+6 (в укритті)

+

 
 

відстань між столами 1,5 м

   
 

відстань від вікон 1 м

   
 

кількість посадкових місць 60

   
 
  • оформлення залу:

естетичне

 

+

 
 

скатертини /церати на столах

+

 
 

серветниці

+

 
 

хлібниці

+

 
 

умивальник для рук:

+

 
 

Кількість               4

   
 

диспансери для рідкого мила                 2

   
 

диспансери для паперових рушників

 

+

 

електросушарки для рук (кількість)                                         1

+

 
 

Мийна кухонного та столового посуду

   
 

кількість ванн 6

+

 
 

маркування

+

 
 

наявність гарячої води

+

 
 

джерело гарячої води/ об’єм                                    бойлер 50 л

+

 
 

решітки для ванн

+

 
 

шланг для ополіскування

 

+

 

решітки для зберігання столового посуду (кількість)

+

 
 

касети для столових приборів

+

 
 

стелажі для кухонного посуду

   
 

дотримання правил зберігання столових приборів, кухонного інвентарю

+

 
 

правила миття столового посуду, чашок

+

 
 

правила миття кухонного посуду

+

 
 

правила миття виробничих столів, мийних ванн

+

 
 

правила миття розносів, серветок, щіток

+

 
 

в т.ч. в період епідемічних ускладнень

+

 
 

Наявність: 

серветок /щіток для миття 

контейнерів для їх зберігання

миючих засобів

дезрозчинів

 

+

 
 

Гардероб для персоналу :

шафи

гачки

вішалки

маркування  сан одягу «Для роздачі їжі»

вішалки  для верхнього одягу

зона прийому їжі персоналу

 

+

 

+

+

 

+

+

 

+

 

«Для сан одягу»

шафи

гачки

вішалки

 

+

 

+

 

+

 

Санвузол для персоналу:

гачки для сан одягу

рукомийник

диспансери для рідкого мила

диспансери для паперових рушників

електросушарки для рук

антисептики для рук

 

+

+

+

+

 

+





 

+

 

Водопостачання

   
 

Холодна проточна вода:

централізована/ 

локальна ( джерело: артсвердловина/криниця)

 

+

 
 

Водовідведення: 

   
 

централізоване

   
 

локальне:

+

 
 

- ЛОС      

   
 

- вигріб

   
 

- септики

   
 

жироуловлювач

   
 

Опалення

централізоване

локальне : газ

тверде паливо

                  інше

 

+

 
 

Освітлення                      

   
 

природнє :

+

 
 

вікна брудні

 

+

 

вікна чисті

+

 
 

штучне:  

   
 

лампи розжарювання

+

 
 

лампи люмінесцентні

 

+

 

лампи світлодіодні

+

 
 

захисні плафони:

+

 
 

чисті

+

 
 

брудні

+

 
 

Оздоблення

Стіни  -       побілка

               керамічна плитка

  фарбування

  чисті / брудні

  гладкі

  придатні для миття та дезінфекції

Стеля -        побілка

  фарбування

Підлога -     дерев’яна

  бетонна

  плитка

  придатна для миття та дезінфекції

Двері  -        гладкі

  чисті / брудні

              придатні для миття та дезінфекції

 

+

+

+



 

+

 
 

Вентиляція:

   
 

- природна

+

 
 

- штучна

+

 
 

- припливно-витяжна:

приливна

витяжна

   
 

паспортизація

+

 
 

перевірка ефективності(дата, ким?)

   
 

чиста

+

 
 

Технологічне обладнання

   
 

перелік/робочий стан:

   
 

електроплити

+

 
 

духовки

+

 
 

духові шафи

 

+

 

хліборізки

 

+

 

картоплечистки

 

+

 

шинковки

 

+

 

лінія роздачі (потужність, об’єм)……30………………

+

 
 

розроблювальні столи (кількість, які)……8……………...

маркування СР, ВР, СМ, ВМ, ЗХ, СО, ВО

+

 
 

розроблювальні дошки (кількість, які)………………8………………..

маркування СМ, ВМ, СР, ВР, ХЗ, СО, ВО

+

 
 

- розроблювальні ножі (кількість, які)………………6………………..

Маркування  Р, М, Х

+

 
 

м’ясорубки: ручні ……., електричні……1…….

+

 
 

електрокотли

 

+

 

електросковорідки

 

+

 

міксери

 

+

 

електрошинковка

 

+

 

тістоміси

+

 
 

електроплити (кількість комфорок…4…, з них непрацюючих …0.)

   
 

посудомийні машини (потужність…….)

з них підлягають демонтажу…………….

інше (вписати)…………………………………………………………….

-

 
 

ємкості для миття посуду (кількість, під’єднані до каналізації)     6

+

 
 

решітки для ошпарювання посуду

 

+

 

решітки для сушки посуду

+

 
 

Наявність та маркування:

розроблювальних столів:

СХП

ГП

розроблювальних ножів, дощок:

СМ

ВМ

РС

ВМ

ОС

ВМ

СМП

З

Х

Г

терез:

СХП

ГП

м’ясорубок (СХП, ГП)

холодильного обладнання: 

для молочних продуктів

м’яса риби

готових харчових продуктів




 

+






















 

+

 

Холодильне обладнання

   
 

холодильники побутові (кількість)…2……термометри в них……2….

+

 
 

морозильні камери (кількість)…2……термометри в них……2….

+

 
 

стан холодильного обладнання:

чистота

шуба

 

+

 
 

кількість не працюючого холодильного обладнання

-

 
 

Кухонний посуд:

   
 

кількість / об’єм, маркування/ з дефектами

   
 

Каструлі                                                                                            8

+

 
 

відра

+

 
 

ємкості для миття яєць, салатів, тіста

+

 
 

сковорідки

+

 
 

розливні ложки

+

 
 

товкачки

+

 
 

шумовки

+

 
 

Столовий посуд(кількість)/ з дефектами:

   
 

тарілки глибокі 42

+

 
 

тарілки мілкі 44

+

 
 

чашки/стакани                                                                                    40

+

 
 

наявність надщербленого, одноразового посуду

 

+

 

Столові прибори кількість /  з дефектами

   
 

ложки 55

+

 
 

виделки 30

+

 
 

Ножі 6

+

 
 

Кухонний інвентар

   
 

розливні ложки: кількість / калібрування/ з дефектами

 

+

 

Ополоники 3

+

 
 

товкачки 1

+

 
 

тертки 1

+

 
 

сита 1

+

 
 

друшлаги 1

+

 
 

ємкості для серветок, столових приборів 15

+

 
 

ємкості для протирання обідніх столів

+

 
 

ємкості для миття підвіконь, дверей, розроблювальних столів 3

+

 
 

ємкості для миття яєць, салатів, тіста

+

 
 

місце видалення харчових відходів

+

 
 

ємкості для ТПВ

   
 

марковані відра з кришками для харчових відходів

+

 
 

марковані відра для використаних засобів індивідуального захисту

-

 
 

марковані відра для побутових відходів

+

 
 

прибиральний інвентар ( для кожного приміщення)

+

 
 

Гігієнічні вимоги до персоналу

   
 

Наявність:

   
 

особових медичних книжок

+

 
 

сан одягу: кількість комплектів 3

+

 
 

маркування «Для роздачі їжі»

+

 
 

Організація прання:

   
 

- вдома

+

 
 

- в пральні

   
 

- в закладі

   
 

Проходження медичних оглядів

   
 

Наявність :

   
 

- обов’язкових профілактичних щеплень

+

 
 

- гігієнічного навчання:

+

 
 

періодичність (наказ)

   
 

план

+

 
 

протоколи навчання

+

 
 

протоколи позачергових інструктажів

   
 

рукомийників для рук (1 на 40 чоловік, кількість)

+

 
 

диспенсерів для рідкого мила

+

 
 

диспенсерів для паперових рушників

+

 
 

Наявність буфету:

-

 
 

- власний 

-

 
 

- аутсорсинг (передача в оренду)

-

 
 

- асортимент буфетної продукції затверджено, відповідає вимогам додатку Санітарного регламенту

-

 


 

Перевірка проведена в присутності __________________________________ Арзамасова А.О.

(ПІБ, посада, підпис)

Підписи посадових осіб:

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено